Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Vajon én nem vagyok nő hogy...

Vajon én nem vagyok nő hogy senki nem kivant boldog nőnapot? Titeket letaglozna? Ez azert lehet mert bootcut farmerben es mbt. Ben jarok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 22:02
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Samanta!! Köszönöm helyretetted a napom!!De jót röhögtem!

És a kérdésre is válaszolva,valóban úgy gondolod hogy a nőiesség farmer fajtában(már,ha az az, amit írtál,férfiként fogalmam sincs)és MBT cipőben mérhető?Ha ehhez még egy Kappa hátizsákod is van az tényleg röhejes,de attól még felköszöntenélek.Lehet,hogy az ismeretségi körödben a férfiak nem is gondolják rólad,hogy ez jólesne neked.Vagy egyszerűen csak balfékek.

Így utólag Boldog Nőnapot!! Rám jövőre is számíthatsz!! 48/F

2014. márc. 24. 16:31
 22/24 anonim ***** válasza:

A Samanthás poén azért nem helyénvaló, mert a transgendereseket ilyen esetben nagyon sokan felköszöntik, olyanok is akik egyébként nem szokták ezt tenni, gesztusként, mert nekik különösen jól esik.

-.-

2014. márc. 25. 02:20
 23/24 anonim válasza:
szerintem tök jó dolog ha az ember ilyen ruhákba jár de az gáz ha nem érdekel senkit rajtadkvül
2014. ápr. 3. 10:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem a megfelelő pasik vesznek körül.
2015. febr. 6. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!