Vajon én nem vagyok nő hogy senki nem kivant boldog nőnapot? Titeket letaglozna? Ez azert lehet mert bootcut farmerben es mbt. Ben jarok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 22:02
21/24 anonim válasza:
Samanta!! Köszönöm helyretetted a napom!!De jót röhögtem!
És a kérdésre is válaszolva,valóban úgy gondolod hogy a nőiesség farmer fajtában(már,ha az az, amit írtál,férfiként fogalmam sincs)és MBT cipőben mérhető?Ha ehhez még egy Kappa hátizsákod is van az tényleg röhejes,de attól még felköszöntenélek.Lehet,hogy az ismeretségi körödben a férfiak nem is gondolják rólad,hogy ez jólesne neked.Vagy egyszerűen csak balfékek.
Így utólag Boldog Nőnapot!! Rám jövőre is számíthatsz!! 48/F
22/24 anonim válasza:
A Samanthás poén azért nem helyénvaló, mert a transgendereseket ilyen esetben nagyon sokan felköszöntik, olyanok is akik egyébként nem szokták ezt tenni, gesztusként, mert nekik különösen jól esik.
-.-
23/24 anonim válasza:
szerintem tök jó dolog ha az ember ilyen ruhákba jár de az gáz ha nem érdekel senkit rajtadkvül
24/24 anonim válasza:
Nem a megfelelő pasik vesznek körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!