Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Vajon én nem vagyok nő hogy...

Vajon én nem vagyok nő hogy senki nem kivant boldog nőnapot? Titeket letaglozna? Ez azert lehet mert bootcut farmerben es mbt. Ben jarok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 22:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
eredetileg a feminizmust ünneplik ekkor, nem a nőket
2014. márc. 8. 22:58
 12/24 anonim ***** válasza:
ha mindenen ilyen stílusban kifakadsz akkor lehet emiatt nem szeretnek veled kommunikálni
2014. márc. 8. 22:59
 13/24 A kérdező kommentje:
De mikor latod hogy mindenhol a női cuccokat viragokat meg mindent nyomatjak....
2014. márc. 8. 23:35
 14/24 anonim ***** válasza:
79%

És? Mi van, ha látod, hogy más mit kap? Nem kisgyerek vagy, hogy megkívánd a másét.

Én nőként utálom a nőnapot, mert az egész arról szól, hogy hozzád vágnak egy csokor virágot, hogy aztán nyugodtan lenézhessenek az év többi napján. Ha választani kellene, hogy kapjak-e egy csokor virágot, vagy tiszteljenek az év minden napján, és ne tartsanak kevesebbre, mint egy férfit, hát istenem... veszek virágot magamnak.

2014. márc. 8. 23:49
 15/24 anonim ***** válasza:
63%
"A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt."
2014. márc. 9. 00:58
 16/24 anonim válasza:

Ez csak Nőnap.

Én karácsonyra,szülnapra és nevnapra sem kapok köszöntést.

Ezt már fel sem veszem.

2014. márc. 9. 07:21
 17/24 anonim válasza:
Nyugi nekem sem mondta senki, hogy Boldog nőnapot, de szarom le :D Nem szeretem ezeket az egy napos baromkodásokat.
2014. márc. 9. 07:40
 18/24 anonim ***** válasza:
39%
Menj fel a facebook-ra, ott özönlenek a nőnapi általános üdvözletek... jellegtelen, mindenkinek szóló.. általános.. "Boldog nőnapot minden nő ismerősömnek".. na én meg ezektől vagyok rosszul konkrétan, akkor inkább ne is írna semmit a szerencsétlen.
2014. márc. 9. 09:06
 19/24 anonim ***** válasza:

Dehogy taglózna le, kit érdekel ez a hülyeség??

Engem sem köszöntött senki, csak apukám és a húgom barátja (erre sem számítottam), de abszolút nem érdekel.

Nem is foglalkozom az ilyen "ünnepekkel".

2014. márc. 9. 13:49
 20/24 anonim válasza:
A nőnap egy ostoba képutatás.
2014. márc. 9. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!