Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Mit vegyünk nőnapra (szerintem...

Mit vegyünk nőnapra (szerintem helyre írtam)?

Figyelt kérdés
vagyunk az osztályba 39 en és ebből 4en fiúk mit vegyünk az osztálynak nőnap alkalmából? +osztályfőnöknek is kellene venni valamit. kb 4.000ft ot szánnánk rá!
2013. márc. 6. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nálunk az egyszem fiú osztálytárs a 27 lánynak+ofő saját maga font/csomozott karkötőt.

de szerintem adarság venni bármit is. irjátok fel a táblára hogy boldog nőnapot. esetleg azokkkal a lányokkal akikkel közelebbi barátok vagytok vegyetek valami csokit

2013. márc. 6. 21:48
 2/9 anonim válasza:
39%

A lányok adtak nektek valamit férfinapra? Ha nem, akkor ti sem adjatok nekik semmit nőnapra! Ne legyetek már csicskák!

(Rosszul csinálják azok a fiúk, akik felköszöntik nőnapon azokat a lányokat, akik nem köszöntötték fel őket, fiúkat férfinapon.)

2013. márc. 6. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha kijön 4ezerből, akkor egy-egy szál virágot, de az oszifőnek valami más virágot, mégis csak oszifő. Ha nem jön ki, egyesével rajzoljatok virágot mindenkinek, pluszvesztek olyan cukorkát/bonbont/minicsokit ami külön mindegyik be van csomagolva, és mindenkinek egyet. De azért ofőnek ebben az esetben is egy kicsivel jobb ajándék illene, neki pl. egy igazi virág, vagy a rajz mellé egy tábla csoki vagy bonbon.
2013. márc. 7. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha kijön a 4000 Ft-ból vagy ki tudjátok pótolni esetlegesen, szerintem minden lánynak vegyetek 1-1 szál virágot és az osztályfőnöknek is valami szép virágot (neki mondjuk más fajtát, valami szebbet egy kis zölddel, az nagyon mutatós).

Ha ez nem jó, akkor szerintem is olyan bonbont vegyetek, ami egyenként be van csomagolva és minden lány kap egyet, illetve az osztályfőnöknek egy doboz bonbon, ez tuti kijön 4000-ből. :)

+ Ha gondoljátok valami jó zenével is meglephetitek a lányokat.:)

2013. márc. 7. 20:00
 5/9 A kérdező kommentje:
6000ft ért vettünk virágot + osztályfőnöknek csokit. :)
2013. márc. 7. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Na, ez tök jó! Biztosan fognak neki örülni a lányok! :)

Bizony, bizony, irigylem most az osztálytársaitok. Nálunk eszükbe se jutna a fiúknak ilyen..

2013. márc. 7. 21:27
 7/9 anonim válasza:
57%

Még van képed ilyet írni? Nektek, lányoknak soha nem jut eszetekbe a férfinap!

2013. márc. 8. 00:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Hahaha, köszönöm, korán reggel mosolyt tudtál csalni arcomra, utolsó válaszoló.. :)

Egyébként ez az a téma, amibe szerintem nem kell belemenni, mert úgy sem fogunk egyet érteni. Ma ugye nőnap van, tehát nem a fiatal lányokról van szó, hanem az igazi nőkről. Akiknek családjuk van, dolgoznak, háztartást vezetnek, gyereket nevelnek, 'házas' életet élnek stb.

Csak mérlegelni kell, hogy egy nő vagy egy férfi tesz le többet az asztalra. És igen, tudom, mi akartuk az egyenlőséget blablabla, ez igaz, aláírom. Viszont lásd be, a mai világba pl. aligha tudna fennmaradni egy család, ha csak a férfi dolgozna, a nő pedig - ahogyan ez régen is szokás volt - háztartást vezetne, gyermeket nevelne és nem dolgozna.. :)

2013. márc. 8. 07:35
 9/9 anonim válasza:

utolsó válaszoló

Nőnap volt, és? Attól még van férfinap is! Ezt nem bírod felfogni?

Amúgy nem kötelező gyereket szülni, de a felsorolásod miatt vezették be a nőknek az előrehozott nyugdíjazást. Ráadásul ti akartátok az egyenlőséget, úgyhogy már itt is elbukott minden érved.

Egyébként a férfiak tartják életben a világot, úgyhogy ennyit a mérlegelésről is.

2013. márc. 22. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!