4 éves gépünk van. Fiam, aki 16 éves és informatikát tanul javasolta, hogy most úgy 30ezret áldozni kéne rá! Tehát, szerintem inkább kéne egy új gép! Vegyünk egy újat?
Ez függ attól is, hogy milyen a mostani gép. Bár 4 éve még 478-as P4-ek voltak (meg persze hasonszőrű AMD-k), azokat már érdemes lecserélni. Ha eladjátok a mostanit, akkor nem kell olyan sokat ráfizetni sem egy mostani közepes gépre.
(Halkan megjegyezném, hogy játékon és dvdrip készítésen kívül mindenre tökéletes egy 4 éves gép - szintén infós)
kérdezd meg mit szeretne vele csinálni ami hez több kell és hogy miket akar bele venni és majd akkor jobbaan tudunk válaszolni de ha beméssz egy pc s boltba akkor ott megmondják ugyis hogy csak komoj játékhoz és dvd iráshoz kell gyorsabb komojabb gép hacsak nem full hd s filmeket akar még nézni de azt neem hiszeem
sztem várj még 1 évet és vegyetek majd egy ujat másodiknaak és a régivel majd te dolgozhatsz stb
szerintem, ha a fiad manapság csak 30e-t akar költetni veled egy számítógépre, akkor tegyed össze a két kezedet és gyorsan menjél bele, mert a határ a csillagos ég.
egyébként nem feltétlenül kell újat venni. ha nincs túl nagy igénye, akkor ennyiből a lelkét ki lehet cserélni, a borítás, amit meg egy újnál újra meg kellene venni, az csak külsőség. Az én gépen egy 10 éves házban van és ez teljesen rendben van, a bele meg már kicserélődött kb. ötször.
Újat is csak akkor fogok venni, ha ebben már végkép nem férek el.
Csak számítógépes boltban vásároljatok, nehogy bemenjetek egy Tecsoba, vagy Ósanba, aztán vásároltok egy gépet 160-ért, ami egy szakboltban 90 ezer lett volna...
-TR-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!