Munkahelyen férfi főnököd köszöntött nőnap
alkalmából?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem 4 férfi főnököm van, és semmi köszöntést nem kaptam. Nem várok semmit, de legalább szóban szerintem mondhatták volna.. nem tudom, hogy én fogtam ki ennyire bunkó főnököket, vagy ez máshol sem szokás?
Mi is céges szinten vettünk minden hölgy kollégának (kb. 200 fő) egy szál tulipánt meg egy kis doboz bonbont. Ezek pont azok a dolgok amiket a cégvezetésnek nem a költség hanem a morál szempontjából kell megítélni.
2022. márc. 9. 20:34
12/24 anonim válasza:
Mondj fel, máshol biztos vörös szonyegben fognak várni és felkoszonteni!
2022. márc. 9. 23:49
13/24 anonim válasza:
Az egyik portás srácnak jutott eszébe köszönteni egyedül. Az jólesett. :)
A közvetlen férfi kollegánk kimagyarázza magát azzal, hogy ez szoci maradvány fújfúj. De se a főnőknek, se más férfikollegának nem jutott eszébe.
Párom köszöntése kárpótolt. :)
2022. márc. 10. 00:35
14/24 A kérdező kommentje:
Nekem egy ismeretlen férfi, akivel szoktunk reggel találkozni valahol, adott egy csokit nőnap alkalmából. Annyira kedves volt, annyira meglepődtem.. csak köszönni szoktunk egymásnak, nem is ismerem. Itt erősödött fel bennem a gondolat, hogy még egy ismeretlen ismerős is milyen kedves, a saját főnökeim pedig nem..? Fura.
2022. márc. 10. 06:55
15/24 anonim válasza:
A közvetlen főnököm nem. Ő nem foglalkozik ilyenekkel. De a nagyfőnök igen. Pedig nem is egy épületben dolgozunk, de eljött és kaptam egy szál virágot.
2022. márc. 10. 09:40
16/24 anonim válasza:
Nem. Nem szokás. Sot, szerencsere a ferjem se koszontott. Totál értelmetlen amúgy is.
2022. márc. 10. 10:15
17/24 Kései Sirató válasza:
Ige, cserepes jácintot kapott minden női kolléga. Nem a főnöktől, hanem az összes (4) férfi kollégától, együtt adták át..
2022. márc. 10. 15:07
18/24 anonim válasza:
Kolléganőmmel ketten vagyunk védőnők a faluban, a polgármester a főnökünk. Tegnap tök vèletlenül hallottam, hogy kedden nőnapozas volt a polgármesteri hivatalban, rajtunk kívül minden nőt meghívtak, aki az önkormányzat alkalmazásában áll, kaptak ajándékot is.
2022. márc. 11. 21:25
19/24 anonim válasza:
Mikor férfi főnököm volt, felköszöntött.
2022. márc. 11. 21:49
20/24 anonim válasza:
A cég nevében adott egy csokit a nagyfőnök, de a közvetlen főnököm és a kollégáim két szót sem mondtak. Két másik dolgozó, (akikkel ritkán dolgozom együtt) köszöntött fel szintén csokival. Szóval akikkel tényleg minden nap együtt dolgozom, ők még közösen sem dobtak össze egy szál virágra valót (vagyis kettőt, mert össz-vissz két nőt kellett volna felköszönteniük). És itt most kb. 10-12 férfiról beszélek. Nekem is elég lett volna a szóbeli köszöntés, de hogy még ezt is fájt volna kiejteni a szájukon...
Hozzátenném, hogy férfinapon én mind a 10-12 férfi kollégámnak vittem csokit, de ezt gondolom már elfelejtették.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!