Nők, mit szólnátok, ha a férjetek a nőnapi virág, stb. mellé lemosná az autótokat is?
Nem kell hozzá Nőnap, Valentin-nap, busójárás, sem Újkenyér ünnepe.
Ha időm engedi és szükségesnek látom -és ha persze kedvem is van ;) - akkor lemosom.
/szerintem nem vagyok egyedi eset/
Tiszta marhaság, és semmi romantikus nincs benne... Egy szál virág, és egy szép - akár 1 vagy 2 nappal előrehozott, mivel március8. hétfőre esik idén - gyertyafényes, romantikus vacsi (jobb híján otthon, ha nem tudsz/nem akarsz főzni, akkor akár házhoz szállíttatva) engem sokkal jobban levenne a lábamról.
Az idei nőnap (ahogy a Valentin nap, és visszafelé haladva az időben a Szilveszter, és a tavalyi karácsony is), és persze a húsvét... meg ki tudja, talán az egész idei nyár is nagyon más lesz, mint az eddigiek bámikor a korábbi években...
Meglepődnék, mert nincs autóm és nem is akarok. (Szóval nem, nem örülnék ha meglepne egy autóval. :D )
Komolyabbra fordítva: az ilyesmi gesztusok szerintem aranyosak, főleg ha valakinek a szívességek a fő szeretetnyelve.
De nem is arrol, hogy megcsinalja azt, ami egyebkent is mindig az o munkaja a csaladon beluli munkamegosztas szerint, egesz evben.
18as!
Ne lepődj meg itt már semmin. Egyszer válaszoltam egy olyan kérdésre ahol azt kérdezték hogy kinek milyen tünetei voltak a koronavírus alatt. Leírtam az enyémet, erre 0%ra értékelték :D
Van aki azt hiszi majd ezzel jól felmérgel bárkit is, unatkoznak csak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!