Nők, mit szólnátok, ha a férjetek a nőnapi virág, stb. mellé lemosná az autótokat is?
Figyelt kérdés
Hülyeség?2021. márc. 1. 05:59
2/22 anonim válasza:
Máskor is lemoshatná, nem csak nőnapon.
4/22 anonim válasza:
Te tuti nem ferj vagy, csak most igy eltervezted hogy a kiszemelt csajnak te majd fuuuh de nagyon lemosod az autojat es ettol tuti a karjaidba omlik.
Eszembe nem jutna ilyen kicsinyes 'ajandekot' adni nonapra.
5/22 anonim válasza:
Sok feleség örülne neki, főleg azok, akiknek nincs külön kocsija!
6/22 anonim válasza:
Kedves gesztus lenne, én örülnék neki
7/22 anonim válasza:
Nekem alapból lemossa mindig ha szükséges. Ehhez nem kell nőnap.
8/22 anonim válasza:
Nekem tetszene. Nem szoktuk ezeket az ünnepeket túlspilázni, vesz egy virágot és én örülök, mert szeretem őket. Tavaly apumtól dísztárcsát kaptam nőnapra
9/22 anonim válasza:
Hetente mossa. Ez nem ajándék, hanem része a mi életünknek. Én locsolom a kertet, vagy valami egyéb kinti munkát csinálok, ő lemossa a kocsit. Mi ebben az ajándék?
10/22 anonim válasza:
Szerintem a nők inkább jobban örülnének egy új autónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!