Mikor van Traktor névnap?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 17:43
4/9 anonim válasza:
Ki ad ilyen nevet?? -Sziasztok ez a fiam Traktor.
5/9 anonim válasza:
Azt hittem ez poén
Tényleg anyakönyvezhető?!
6/9 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem, hogy vicc de egyik barátnőmnek rokonát úgy hívják. (mondjuk ott a családba van francia is, szóval lehet, hogy onnan van)
2016. máj. 15. 22:42
7/9 anonim válasza:
Szerencsetlen gyerekkel jol kicsesztek a szulei... Hogy becezik, traktorka? kicsi traktor? traki? Ez kabe olyan, mint a vicceben amikor a fonok kerdi az uj alkalmazottat, hogy hivjak.
- Janos.
- Kerem ez itt egy komoly munkahely, mindenkit a vezetekneven szolitok, kerem mondja a teljes nevet!
- Dragam Janos.
- Nos jol van Janos akkor holnap reggel talalkozunk...
8/9 anonim válasza:
Ez komoly?
Arra nem gondol a szülő, hogy a gyereket milyen megaláztatások fogják érni amikor nagyobb lesz?
Az ilyen szülőket addig ütném amíg mozog!!! :a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!