Újszülöttnek a Teréz tényleg szörnyű név lenne?
Figyelt kérdés
Nekünk nagyon tetszik, szerintetek gáz?2014. jún. 27. 00:20
21/22 anonim válasza:
Szerintem, érdemes az arany középutat választani. Egyik oldalon ott vannak a szülők, akik nyilván egy nekik tetsző nevet fognak választani. A másik oldalon pedig a gyerek aki egész életében viselni fogja a nevet.
Fontos lesz neki, hogy a közösségében mennyire lesz elfogadott a neve. Ha egy ilyen név ennyire megosztja a hozzászólókat, érdemes akkor tovább kutakodni anevek között!
22/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és jó név! Régi név, de nem öreges vagy nyanyás csak azért mert van pár idős néni akit Terinek hívnak. Szerintem ez is olyan örökérvényű tud lenni mint a Katalin, Éva, Ágnes,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!