Az újszülöttnek megnézik a vércsoportját?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hova van leírva?2014. máj. 31. 11:13
1/22 anonim válasza:
Igen, megnézik. A kórházi zárójelentésen rajta van.
2/22 anonim válasza:
köldökzsinórvérből nézik, a zárón és a kiskönyvében is benne van.
3/22 anonim válasza:
Csak annak a babának nézik a vércsoportját akinek nullás vércsoportú az anyukája, összeférhetetlenség miatt. Amúgy nem nézik!
4/22 anonim válasza:
Alap esetben nem nézik, csak ha valami gond van.
6/22 anonim válasza:
A+ pozitív a vércsoportom,semmiféle gond, probléma összeférhetetlenség nem volt, mégis nézték. Kisfiamnak is A+ a vércsoportja :)
7/22 anonim válasza:
3 gyerekem van, egyiknek sem nézték, és nem is tudjuk mi a vércsoportjuk. Ha baj van, ezt állítólag pillanatok alatt megtudják állapítani. Én 0+vagyok.
8/22 anonim válasza:
B+ vagyok, babámnak nézték, semmi gond nem volt, ami külön indokolta volna, a kórházi zárón rajta van. Ez véleményem szerint pont olyan adat, mint születési súly, nem, stb. Nekem az a furcsa, ahol nem nézik.
9/22 anonim válasza:
8-as vagyok, bár valóban nem hívták rá fel külön a figyelmemet, hogy megnézték, ez abban a kórházban, ahol én szültem, úgy látszik ez rutin. Egyébként a gyerek egészségügyi kiskönyvébe is be lett vezetve, ott láttam én is először. Én már gyerekkoromban is tudtam a vércsoportomat, mivel már nekem, és a testvéreimnek is megnézték, különösebb ok nélkül. Szerintem ennek egy alapvető dolognak kellene lennie, kár, ha nem így van mindenütt.
10/22 anonim válasza:
"Csak annak a babának nézik a vércsoportját akinek nullás vércsoportú az anyukája, összeférhetetlenség miatt. Amúgy nem nézik"
Nagy tévedés!Akkor KELL megnézni ha anyuka rh - ,az rh összeférhetetlenség miatt. Én B rh - vagyok,a lányomnak muszáj volt megnézetni,mert ha pozitívos akkor kellett volna kapnom anti D-t.De ő is negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!