Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » 10 ÉVES VAGYOK. MIT KÉRJEK...

10 ÉVES VAGYOK. MIT KÉRJEK NÉVNAPOMRA ÉS ELSŐÁLDOZÁSRA?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 21. 12:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
6%
9# te pedig tegyel vesszot a szokoz utan :D
2014. ápr. 21. 16:30
 12/24 anonim válasza:
67%
Ha már az elsőáldozás is szóbakerült, akkor én lehet, hogy egy Bibliát (is) kérnék a helyedben. Amúgy meg azt, amire a legjobban vágysz. :)
2014. ápr. 22. 08:58
 13/24 alf válasza:
52%
semmit.
2014. ápr. 22. 10:09
 14/24 anonim válasza:
48%

10 éves vagy, de még nem esett le, hogy ha ismeretlenül kérdezel ismeretlen embereket személyes ügyekben, sablonos vagy használhatatlan válaszokat kapsz. Nos, akkor talán kérj az elsőáldozásra némi bölcsességet a Jóistentől. Amúgy pedig kérdezd azokat, akik jól ismernek, hátha hasznosabb válaszokat adnak.

Én egy kilencéves kisfiú anyukája vagyok, akinek majdnem egyszerre lesz az elsőáldozása és a névnapja, hamarosan.

Én nem kérdezem meg, mit vegyek neki. Ismerem, és igyekszem kitalálni, minek örülne.

Elsőáldozásra csak olyat kap, ami a hitével kapcsolatos. Egy védőszentjéről szóló könyvet és egy Újszövetséget. Mivel ministrál és a hitét komolyan veszi, ahogy mi is, nálunk ez az ünnep nem az ajándékozásról szól majd. A névnapjára meg világi dolgokat kap, még nem döntöttem, hogy egy mérettel nagyobb biciklit vagy egy VB-focilabdát, vagy valami más sportos dolgot, de mivel te lány vagy, ezeknek úgysem örülnél.

2014. ápr. 23. 10:59
 15/24 anonim válasza:
100%

14-es,

feltűnt, hogy nem válaszoltál a kérdésre, viszont magas lóról kioktattad olyan dolgokról, amikhez az ő életében semmi közöd?

Kedves kérdező,

nem tudom, hogy a különféle alkalmakra nálatok mekkora ajándékot szoktak adni, de névnapra talán egy "Boldog névnapot" köszöntés, és egy családdal együtt töltött nap is elég lehet. Esetleg a kedvenc ételedet vagy sütidet kéred, hogy süsse az édesanyád :)

Elsőáldozás. Nem tudom, hogy mennyire gyakoroljátok a vallást, mennyire része az életeteknek. De mivel ez az alkalom a vallásról, illetve a vallásról, a hitről és a velük való kapcsolatodról szól, egyet kell, hogy értsek az előttem szólóval abban, hogy jó lehet, ha az ajándék is ehhez kapcsolódik. De ha tanácstalan vagy, az is lehet, hogy nem kérsz semmit, csak az együttlétet a családdal.

2014. ápr. 24. 08:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem feltétlenül kell valami tárgyat kérned névnapodra, mint a bicikli, baba, labda...stb.

Szerintem egy jó kis kirándulás is megfelel a célnak. Mondjuk, menjetek el a vidámparkba, állatkertbe, egy olyan városba, ahol van egy szép templom, múzeumba, egy színházi előadásra (van olyan is, ami gyerekeknek is való, pl: Indul a bakterház, Család ellen nincs orvosság).

2014. ápr. 24. 09:15
 17/24 anonim válasza:
semmit az ügy meg van oldva ! :D
2014. ápr. 30. 19:39
 18/24 A kérdező kommentje:
van Caps Lock billentyűm paraszt majmok!!!közlöm veletek,hogy sz osztályban engem Jade West-nek szólítanak(v mint viktótia)
2014. máj. 1. 12:54
 19/24 anonim válasza:
80%
Mennyél gyónni elsőáldozó májom.
2014. máj. 1. 14:41
 20/24 A kérdező kommentje:
van Caps Lock billentyűm paraszt majmok!(a legtöbben úgy hívnak az osztályban,hogy JADE WEST a v mint viktóriából)
2014. máj. 1. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!