Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Hogy lehet beleíratni naptárba...

Hogy lehet beleíratni naptárba egy olyan nevet, ami még nem szerepel benne? Hová kell fordulni?

Figyelt kérdés
A kisfiamat Brendonnak hívják, és egyik naptárban sem szerepel hogy mikor van névnapja. A családtagok folyamatosan elfelejtik és mindig emlékeztetni kell őket, ez elég kellemetlen. Hová lehet ilyen esetben fordulni hogy írják bele a naptárakba?

2014. márc. 25. 09:20
1 2
 11/19 anonim válasza:
Az én naptáraimban (3 db) sincs benne...
2014. márc. 25. 15:17
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, de akkor melyik naptárban nézted ki ezt a nevet?
2014. márc. 25. 16:19
 13/19 anonim válasza:

Elvileg szerepel a naptárban ahogy már előttem is írták.Csak valóban nem mindegy milyen naptárt vesz az ember.

Kibővített naptár a neve és volt már ilyen kérdés, google a legjobb barátod

[link]

2014. márc. 25. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem eddig minden naptáramba benne volt. Nem mindegyikben ugyanazok a nevek vannak, keressetek olyat, amiben benne van.
2014. márc. 25. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdező, de akkor melyik naptárban nézted ki ezt a nevet?"

Te naptárból választasz a gyerekeidnek nevet? :DDD Gratulálok! Sok energiát áldozhatsz a családodra. Legalább a naptár a vécéajtóra van akasztva? :D

2014. márc. 25. 18:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, szóval ezekből azt szűrtem le, hogy nem lehet beleíratni minden naptárba, ok. Nem nagyon értettem azt a kommentelőt, aki írta hogy agyakönyvezhető név, benne van az mta-ban, és 2-szer is van névnapja egy évben. Ok, ezzel én is tisztában vagyok, csak ha mondjuk a 70-80 éves mamikánk bemegy a papírboltba naptárat venni, abban nincs benne. Az egy dolog hogy a neten meg lehet nézni, de nekünk 2 idős mamánk van, 1 idős papánk, anyósom, apósom, tehát ez kapásból 5 fő, akik nincsenek internetközelben, meg nem is érdekli őket, hanem csak vesznek egy naptárat a boltban. De mivel a naptárban nincs benne a Brendon névnap, ezért sosem tudják pontosan hogy mikor is van, és ha nem szólok előtte minden évben akkor én vagyok lehurrogva, hogy miért nem szóltam időben. Na ezért kérdeztem hogy miért nem lehet beleíratni a hagyományos naptárakba a névnapokat normálisan, pedig nem egy hú de nagyon különleges névről van szó...
2014. ápr. 1. 10:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Azert, mert egy napra akar 10 névnap is jutna, az meg kicsit hülyén néz ki a naptárban. Esetleg megoldás lehet az is, hogy te keszitesz mindenkinek ég örök naptárt, amiben a ne napok, születésnapok fel vannak tüntetve. Pl ilyet: [link] igaz, ez születésnapra van, de siman be lehet írni névnapot, évfordulót is.
2014. ápr. 1. 10:20
 18/19 anonim válasza:
0%

A cigányoknak külön naptárat kellene készíteni az ilyen neveik számára...

...A Cseresznye meg a Gandalf nagyon jó, de én még gyerekkoromban a közértben láttam egy cigánylányt akit Lambadának hívtak...

...Neki mikor van a névnapja?

2014. ápr. 13. 07:07
 19/19 anonim válasza:

Kisebb naptár gyártó cégnek javasolhatod, hogy tegyék bele. Hátha...:)

Hivatalos,alap értelmezett névnap naptárat már nem igen lehet találni, csak meg kell nézni az ezzel foglalkozó weboldalakat és papír alapú naptárakat. Alig van 2 egyforma.

A papír alapú naptárak készítői, (poszter, határidőnapló, asztali naptár, stb) maguk döntik el, hogy milyen nevekkel egészítik ki a naptárt. Minden névnek van névnapja:

[link]

A naptárakba azok a nevek kerülnek elsősorban, melyek a leggyakoribbak. Tény, hogy az elmúlt x év alatt ez sokat változott, de azért egyre több naptárba kerülnek bele a mai trendnek megfelelő nevek.

2022. jan. 23. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!