Hogy lehet beleíratni naptárba egy olyan nevet, ami még nem szerepel benne? Hová kell fordulni?
Elvileg szerepel a naptárban ahogy már előttem is írták.Csak valóban nem mindegy milyen naptárt vesz az ember.
Kibővített naptár a neve és volt már ilyen kérdés, google a legjobb barátod
"Kérdező, de akkor melyik naptárban nézted ki ezt a nevet?"
Te naptárból választasz a gyerekeidnek nevet? :DDD Gratulálok! Sok energiát áldozhatsz a családodra. Legalább a naptár a vécéajtóra van akasztva? :D
A cigányoknak külön naptárat kellene készíteni az ilyen neveik számára...
...A Cseresznye meg a Gandalf nagyon jó, de én még gyerekkoromban a közértben láttam egy cigánylányt akit Lambadának hívtak...
...Neki mikor van a névnapja?
Kisebb naptár gyártó cégnek javasolhatod, hogy tegyék bele. Hátha...:)
Hivatalos,alap értelmezett névnap naptárat már nem igen lehet találni, csak meg kell nézni az ezzel foglalkozó weboldalakat és papír alapú naptárakat. Alig van 2 egyforma.
A papír alapú naptárak készítői, (poszter, határidőnapló, asztali naptár, stb) maguk döntik el, hogy milyen nevekkel egészítik ki a naptárt. Minden névnek van névnapja:
A naptárakba azok a nevek kerülnek elsősorban, melyek a leggyakoribbak. Tény, hogy az elmúlt x év alatt ez sokat változott, de azért egyre több naptárba kerülnek bele a mai trendnek megfelelő nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!