Hogy lehet beleíratni naptárba egy olyan nevet, ami még nem szerepel benne? Hová kell fordulni?
Már elnézést de a Brendon mint fiú név szerepel a MTA anyakönyvi bejegyzésre alkalmas utónevek jegyzékében.
HA nem szerepelne , nem is anyakönyveztették volna Brendonnak. Ugyanis a nevet mindig előre kell belejegyeztetni, és nem utólag.
Szóval a kérdésedre a válasz: Nem kell semmi naptárba beleíratni a nevét, mert már be van írva,
Még valamit.
A naptár szerint július 7-én és november 20-án van a névnapja. (amelyik közelebb áll a születésnapjához azt ünnepeljétek)
3!
Az anyakonyvezheto nevek listája nem azonos egy átlag naptárba bejegyzett ne napok listájaval, de ne zavarjon.....
ma 10:51
Téged ne zavarjon, hogy azok a nevek amik anyakönyveztethetőek, azok mind szerepelnek a naptárban is. Mint írtam a Brendon név szerepel az MTA bejegyzésre alkalmasa neveknél, és két nap is van amikor névnapot lehet tartani..
Időpont ma 11:14
Nehéz felfogni amit írtam??? Akkor lassan írom, hogy megértsd
A Brendon név SZEREPEL a naptárban. 2 NAPOT IS KAPOTT MINT NÉVNAP
JÚLIUS 7
NOVEMBER 20.
Mit nem lehet ezen megérteni??
Még valamit.
Lehet kapni olyan naptárakat amin minden név fel van tüntetve. Lehet olyat is amin egy darab né sincs feltüntetve.
Naptár árától függ milyet vesz az ember.
Ha a kérdezőt zavarja, hogy a vásárolt naprátában nincs benne a Brendon névnap akkor írja be ő tollal.
Én is ezt csinálom, pedig a Dániel név nem ritka név, ahogy a Dénes, és Virginia sem szokott minden naptárban ott lenni.
"Nehéz felfogni amit írtam??? Akkor lassan írom, hogy megértsd
A Brendon név SZEREPEL a naptárban. 2 NAPOT IS KAPOTT MINT NÉVNAP
JÚLIUS 7
NOVEMBER 20.
Mit nem lehet ezen megérteni??"
Azt, te agyatlan, hogy a Brendon/Cseresznye/Gandalf stb nem gyakori nevek nem mindegyike szerepel minden naptárban. Ha szerepelne, akkor egyrészt egy nap egy oldal lenne, másrészt a kerdezo sem tette volna fel a kérdést. Az, hogy mint anyakonyvezheto nev szerepel az MTA listáján es igy névnapi ajánlást is kapott nem jelenti azt, hogy szerepel is egy átlag naptárban. Sikerült felfogni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!