Emelt bioszból ami a követeleményben nem szerepel azt ha nem tudjuk az baj?
Figyelt kérdés
Csak mert az emelt érettségi követelményben nem szerepel sem a csecsemőmirigy sem pedig a tobozmirigy, és más folyamatoknál sem említődik meg eme két mirigy neve. Mi viszont tanultuk suliba. Félre ne értsetek nem baj ha többet tudunk de akkor ezt az emelten nem kérhetik számon elvileg?2014. márc. 23. 14:49
1/4 anonim válasza:
Akármit kérhetnek, ne erre játsz. Viszont ha normális felkésztíő tanárod volt és készülsz mellé eleget pluszban, akkor nem kell ilyesmi miatt aggódnod.
2/4 A kérdező kommentje:
Tanultam én... csak most ismétlek és mondták többen is, hogy nézzem át a követelmény rendszert és itt ott néhol furcsálom, mert valóban néhány dolog hiányzik.
2014. márc. 23. 14:52
3/4 A kérdező kommentje:
De mégis, hogyan kérhetik akkor számom ha nincs benne? Csak mert ilyen szempontból bármit kérdhetnek bármilyen részletességel... a könyvben sincs benne (némelyikbe).
2014. márc. 23. 14:53
4/4 anonim válasza:
Nem. Olyat nem kérdezhetnek, ami nincs a követelményrendszerben. Viszont, ha még a tobozmirigy nem is, a csecsemőmirigy egészen biztos, hogy kell. Az immunrendszernél, mint elsődleges nyirokszervet lefedi a követelmény. Másrészt én is anno a követelmény szerint tanultam és van egy olyan téma, hogy biológiai ritmus vagy cirkadián, annál pedig a tobozmirigy is felbukkan. Bár az annyira nem fontos. A csecsemőmirigy viszont tuti kell, azt tanuld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!