Egyik lánnyal nagyon jóban vagyok, azt hiszem szerelmes belém. és nem sokára névnapja van. Mit vegyek neki? Még nem járunk, de nagyon közel állunk hozzá.
Szép gesztus, hogy minden választ megköszönsz, de a ciánt szerintem hanyagolhattad volna:DDD
Amúgy szerintem valami nyakláncot, ékszert is vehetsz neki, ha ismered az ízlését, de a bonbon és a virág is tökéletes.Ha esetleg mániákusan rajong valamiért, akkor azzal kapcsolatban is vehetsz neki valamit. De ne feletsd el, hogy csak névnapja lesz. Ez nem túl nagy alkalom, szóval ne vidd túlzásba, elég egy kis apróság, ha tényleg szerelmes beléd, akkor valószínűleg minden kis vacaknak örülni fog. /Tapasztaltam magamon, hogy minden hülyeségnek örülök, amit attól a bizonyos személytől kapok:)/
Aztaleomlottszivarvégitneki de túllragoztam...
Előző vagyok. Ha tuti, hogy szeret, akkor megkérdezheted az ajándék mellé, hogy szeretne-e járni veled. De ezzel nagyon mellényúlhatsz, ha mégsem igaz a sejtésed, úgyhogy csak óvatosan!
Sok sikert!
A köszi nem a ciánra ment.:)))
Amúgy biztos igaz a 'sejtésem'.. köszi mindent!:)
Még semmi..
köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!