11/21 anonim válasza:
Olyan táblát az étteremből lopj xd
12/21 anonim válasza:
Kérj tetkót és egy vibrátort xd
13/21 anonim válasza:
kar,hogy anyadek nem az abortusz mellett dontottek:)
14/21 A kérdező kommentje:
Ezt most nekem mondtad?!
Azert mert meg mertem kerdezni h mit kerjek a nevnapomra...
Hát okéé.
2013. júl. 20. 21:48
15/21 anonim válasza:
Nem az,hogy megmerted kerdezni,de 13 evesen vizipipa,cigi meg ovszer..Hat hova sullyed ez a vilag? Es igen,ha ennyire nincs szukseged semmire akkor semmit...;-)
16/21 anonim válasza:
Igen ide süllyedt ! Óvszer kell vizipipa létszükséglet cigi meg az életem értelme nem dohànyzok táblámat a fejem meg imàdom.13/f
17/21 anonim válasza:
Jáj á kedvenc füvess szigigimet eefelejtettétek?
18/21 anonim válasza:
#16/17 Hat te aztan nagy fiu vagy 13 eves kis takony letedre.:-) Mar neis haragudj meg ,de 13 evesen mit kezdesz egy ovszerrel..Persze vizipipa turheto na de a cigi..es raadasul eleted ertelme? Josz*r egy eleted lehet,ha 13 evesen ez a legfontosabb:-) Meg a jatszoteren kellene lenned;-)
19/21 anonim válasza:
műfaszt, vibrátor ezek a legjobb ajándékok!
20/21 anonim válasza:
Kérd a GTA V öt vagy Campany of Heroes 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!