Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mindenki elfelejtette a...

Mindenki elfelejtette a névnapom. Mit tegyek? Teljesen "összezavarodtam".

Figyelt kérdés
Ma van/volt a névnpom, és senki se köszöntött fel, csak anyukám..:( Tudom,tudom...elég ez. De mégse. Tudom, hogy a névnapok nem nagy durranások, de se a haveraim, se az unokatesók, rokonok semmit se küldtek, üzentek ,mondtak. Direkt nem is híreszteltem, hogy "ma van a névnpomm.", hátha valakinek eszébejut. De már vége a napnak...hát nagyon jól esett..-.-" Veletek is volt már ilyen? baromi sz*r érzés...
2013. márc. 19. 22:02
1 2 3
 21/28 titkosleányzó válasza:
haver.. engem a névnapomon dobott a párom :DDDDD az se jobb. (igaz,azóta már kibékültünk :D:))
2013. márc. 21. 22:36
 22/28 Bakos Emma válasza:
Boldog névnapot! Nekem kétszer van a névnapom. Csak az egyik napon tartjuk. És nekem pont nem azon a napon mondják, hogy boldog névnapot!:D
2013. márc. 25. 13:48
 23/28 Bakos Emma válasza:
Igazábol a barátaim!:)
2013. márc. 25. 13:49
 24/28 anonim válasza:
van ilyen! válogasd meg jobban a barátaidat.
2013. ápr. 5. 09:35
 25/28 Bakos Emma válasza:
Én se tudom az övéket. Még általános vagyok!4. Es
2013. ápr. 6. 10:46
 26/28 anonim válasza:
ez legyen a legnagyobb bajod...őszintén mondtam
2013. ápr. 8. 22:01
 27/28 Bakos Emma válasza:
Nekem ma van (volt) a névnapom és engem sem köszöntöttek fel, nekem sem mondtak semmit, kivéve a rokonaimat!
2013. ápr. 19. 13:09
 28/28 anonim válasza:
Nekem meg ma van és a legjobb barátaimnak eszébe se jutottam.De a másik ilyen nevű ismerősüket felköszöntötték.De nekem egyik se ír se üzenetet, se semmit.hát kööszi(Y)
2013. máj. 15. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!