Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mi legyen a program párom...

Mi legyen a program párom névnapján? (Szeged környékire gondolok) Egyáltalán ti örülnétek ilyen "ajándéknak"?

Figyelt kérdés

Huszonéves szegedi egyetemisták vagyunk, én vagyok a lány. Párom névnapja közeleg, és úgy gondoltam, hogy idén nem tárgyi ajándékot adok neki, hanem valami közös programot szervezek. Kemény félévünk volt, egészségügyi problémákkal megspékelve, így alig voltunk kikapcsolódni az elmúlt időben. Arra gondoltam, hogy csinálnék valamilyen finom sütit, meg a vajas kenyérnél kicsivel extrább szendvicseket, és elmennénk a vadasparkba egy olyan nap, amikor éjszakai túrát is szerveznek. Egyszer voltunk már ott, de csak nappal, mindkettőnknek nagyon tetszett.

Ti örülnétek egy ilyen programnak? Esetleg tudtok ajánlani valami mást Szeged környékén, ami szűkös egyetemista keretből is megvalósítható (időpontilag június közepe)?

2012. máj. 25. 22:11
 1/4 anonim válasza:

Szerintem simán jó :)

Nálunk is volt már amikor párom egyetemista volt (egy éve diplomázott) hogy tárgyi ajándék helyett mást adtam neki.

Egyik szülinapján amikor pénzszűkében voltunk, csináltam sütit és elvittem Őt kirándulni a Pilisbe.

Kiültünk egy sziklás részre ahol gyönyörű volt a kilátás elővettem a sütit és megleptem vele.

Mondanom sem kell, nagyon örült neki :)

Sokkal jobban díjazta mintha valami puccos helyre vittem volna el vagy valami drága karórát vettem volna..

Esetleg írhatsz neki egy sajátkészítésű képeslap-szerűséget, hogy eltehessen valami "tárgyit" az alkalomból.

Hajrá, szerintem teljesen oda lesz! :)

21/L

2012. máj. 25. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Az ötlet jó, de a kajára azt mondom, hogy:

-reggelizzetek meg otthon valami vastag rántottát, hasonlót,

- ebédet vigyetek olyan szendvics, pizza akármi, ami bírja az utazást (nem romlik könnyen)

- uzsira viszed az apró-sütit (sós, édes) meglepinek

- vacsit vesztek valahol valami egyszerűt, olcsót (márcsak azért, hogy azt ne kelljen egész nap cipelnetek, másrészt akármit is csinálnál, az állaga az egész napi becsomagolás miatt már este nem lenne az igazi)

De a program az jó!

2012. máj. 26. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen jó az ötlet. Bár én lány vagyok, de én is szívesen csinálnék ilyen programot.
2012. jún. 5. 22:38
 4/4 zusomJe válasza:

nagyon jól hangzik.

22/f

2012. jún. 12. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!