Ma van a Névnapom! Nektek is ilyen sz*r szokott lenni a sajátotoké?
Ma már sírással kezdődött a reggel, a párom le se sz*rt :S
Marha jó volt. 5 ember odakiabálta a semmiből, hogy Boldog Névnapot! Oszt kész!
A mai napom, ugyan olyan mint a többi!
Unalmas, feszült. És még oylan emberkék is megjelentek, akik nagyon nem hiányoztak! :-S :( Nagyon nem kellettek volna oda! Nálatok mi újság? Ti tartotok Névnapot, vagy nektek is ilyen rossz szokott lenni?
Várom a válaszokat!
Üdv: Gabriella
Igen nekem is ilyen volt a tegnapi névnap.
Reggel épp hogy sikeresen beértem suliba.
Utána rohantam órára ahol lehurrog a tanár olyanért ami nem is én voltam.
Ezek után belémkötöttek a szakmunkások /nálunk van gimi szakközép szakmunkás de szakmunkásban is van különbség a kétosztály közt.../ és még engem cs*szett le egy másik tanár
és hogy örüljél nekem kb. 2en szóltak csak oda hogy boldog névnapot
délután anya elcipelt egy orvoshoz, semmi kedvem nem volt menni hozzáteszem
meg megjegyzem állandólagosan gyógyszert szedek, beteg vagyok
és próbálok normális életet élni
de nem képes se anya se mama senkisem 1napra arról a témáról leszállni hogy így kell szednem a szteroidot meg ugy meg amúgy
pedig zavar nem egyszer mondtam nekik
1x mikor rájuk szóltam 5 perc se múlt el folytaták tovább
szerinted ez jobb?
Kedves Első! Köszönöm a bíztatást! :)
Kedves Második Kérdező!
Sajnálom, hogy ilyen volt a tegnapi napod! Nem jobb az az élet:-/ Én pl nem tudnék úgy élni!
Én is szedtem gyógyszert! Hál Istennek csak fél évig, mert nem úgy vagyok beteg!
valószínű azért sz.rja le, hogy sírsz, mert állandóan sírsz, és immunis rá. meg egyébként is, egyrészt a nőknek mást jelent a sírás, náluk létezik az a fogalom, hogy kibőgtem magam, és jól vagyok. tehát az nem igazi sírás, csak egyfajta gyógykezelési eljárás.
Másrészt a nők zsarolásból is sírnak.
hát igen... nekem is ilyen sz@r szokottlenni a névnap :/
de kit érdekel nem igaz ? :D
:$ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!