Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Megszoktad tartani a névnapoka...

Megszoktad tartani a névnapokat? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

2023. jan. 7. 00:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Megünnepeljük őket. Édesapám és engem ugyanúgy hívnak, és több névnapunk is van egy évben a naptár szerint, sőt, mindkettőnknek három neve van, így a másik keresztneveinken is lehetne tartani, tudom is, hogy mikor ünnepeljük a névnapunk, mivel mindig, amikor máskor köszöntenek fel minket, megírjuk, hogy igen-igen, köszönjük, de mi decemberben ünnepeljük (mondjuk, ha kis szemtelen, piszok akarok lenni, akkor megvan az a hátránya, hogy egy ajándékot kapunk "Karácsony és névnap alkalmából" XD, de milyen lehet annak, aki karácsonykor született, ami még csak nem is mozgó ünnep...). Ennek ellenére én minden évben elfelejtem, hogy ma kellene megünnepelnem. Tehát, ha rákérdeznek, tudom a dátumát, de akkor, aznap, hirtelen soha nem ugrik be. Mindig akkor jövök rá, amikor hazaérek, és megkapom a névnapi ajándékom. Az idei egy rettenetesen jó névnap volt minden szempontból... Ajándékot szoktunk adni, néha valami sütit desszertnek stb.
2023. jan. 7. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Én csokit kapok névnapomra
2023. jan. 7. 16:06
 13/21 Metionin ***** válasza:
71%
Nem, sosem tartottuk.
2023. jan. 7. 16:55
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan szinten ünnepeljük csak, hogy felköszöntjük a másikat, és kap egy kis apróságot, pl. pár csokit. Szóval azért ünnepeljük, de mégse úgy, mintha szülinap lenne.
2023. jan. 7. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lányomét, amúgy nem.
2023. jan. 9. 00:26
 16/21 NTBS ***** válasza:
Nem szoktam ünnepelni. Néhány barátom felköszönt. Ennyi.
2023. jan. 9. 15:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Régebben viráģgal tartottuk de már csak szóban felköszöntjük egymást.
2023. jan. 9. 21:07
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk az a szokás, hogy egy kb. 10 000 forint értékű ajándék csomaggal ajándékozunk (nagyszülők szoktak 20 000 Ft értékben)
2023. jan. 10. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

-b'ldogn'vnapot!

-köszibzmg!

-szívesen!

-csokivirághomályba?

-minekazittegykispályinkaigyálegyet!

-egészség!

-egészség!

2023. jan. 11. 23:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeinket megköszöntjük, ők kapnak is valamit, egymásnak meg mondjuk, hogy boldog névnapot, de az ennyi.
2023. jan. 12. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!