Mi értelme van két névnapot tartani?
Most akkor az a baj, hogy két névnapot tartanak, vagy az, hogy várják az ajándékot?
Mert szerintem nem ugyanaz a kettő. Aki várja az ajándékot, az úgyis minden alkalmat megragad, bár el se tudom képzelni, minek nekik annyi csomó bazár.
Aki meg két nevet ad, természetesnek kéne lennie, hogy felköszönti a gyerekét, ha használva sincs, tök fölösleges a második név. A családnak viszont meg kellene hagyni a lehetőséget (ami előtted is ott van), hogy ha akar, ír, telefonál, ad valamit, ha nem, akkor meg nem.
21-es, mi ez a baromság, hogy "kimaxolták a CSOK-ot", ezért kell nekik az ajándék?
És aki odamegy ajándékozni, köszönteni, azt nem látják vendégül? Pont a családnak költség, hogyha gyakrabban jönnek hozzájuk vendégek, akik számára sütni-főzni kell, italt kell venni stb. És mit kezdenek az ajándékkal? A hiteltörlesztés könnyebben fog menni, ha kétszer annyi legója, társasjátéka, babája, plüssmacija, kisautója lesz a gyerekeknek?
Szerintem te egyszerűen irigy vagy a tesódra.
Jaj, a kis ártatlan naiv emberek, akik nem látják a pénzéhséget emögött...
Irigylem, hogy nincs rossz tapasztalatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!