Milyet vegyek a lányomnak?
Névnapja lesz a lányomnak.
Kérdeztem tőle,hogy minek örülne azt mondta,hogy nem kell nagy dolog,de ha szeretnék venni neki,akkor egy hámlasztót és fényvédőt szeretne.Elég zsíros az arcbőre fénylik,nincsenek pattanásai se miteszere,nem sminkel,a szeme alatt elég sötét karikák vannak,de az csak a kevés alvástól, korán szokott felkelni,keveset alszik,és rosszul.Tanácstalan vagyok,hogy az ő arcbőréhez milyen kell,azt se tudom mik ezek.Kérdéseim a következőek:
mire jó egy hámlasztó,kinek ajánlott és miért,és heti hányszor kell?.
A másik kérdésem,hogy milyen fényvédők vannak zsíros arcra?
Én még a sötét karikás szemeire is szeretnék valamit, de én tényleg tanácstalan vagyok,hogy mi lenne jó.
Kérlek segítsetek. Köszönöm.
Kozmetikushoz nem szeretne menni és én is drágálom kicsit
Barátnői nem igazán vannak,az évek alatt szépen elkoptak
amit új iskola,új város, szülés
gyerek....
Én se értek hozzá, szóval marad a kozmetikus
24-es
Ezeket a fizikai arcradírokat sürgősen felejtsd el! A benne lévő szemcsék mikrosérüléseket okoznak ami teret enged a baciknak. Te lehet azt érzed, hogy a bőröd milyen puha és selymes lett, de a valójában több kárt tettél mint hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!