Milyet vegyek a lányomnak?
Névnapja lesz a lányomnak.
Kérdeztem tőle,hogy minek örülne azt mondta,hogy nem kell nagy dolog,de ha szeretnék venni neki,akkor egy hámlasztót és fényvédőt szeretne.Elég zsíros az arcbőre fénylik,nincsenek pattanásai se miteszere,nem sminkel,a szeme alatt elég sötét karikák vannak,de az csak a kevés alvástól, korán szokott felkelni,keveset alszik,és rosszul.Tanácstalan vagyok,hogy az ő arcbőréhez milyen kell,azt se tudom mik ezek.Kérdéseim a következőek:
mire jó egy hámlasztó,kinek ajánlott és miért,és heti hányszor kell?.
A másik kérdésem,hogy milyen fényvédők vannak zsíros arcra?
Én még a sötét karikás szemeire is szeretnék valamit, de én tényleg tanácstalan vagyok,hogy mi lenne jó.
Kérlek segítsetek. Köszönöm.
Kozmetikushoz nem szeretne menni és én is drágálom kicsit
Azt kihagytam,hogy elég érzékeny a bőre főleg így télen.Sokszor előfordul,hogy kint van az utcán sétál csak pár percet,bemegy a boltba és pillanatok alatt piros foltok jelennek meg elvétve az arcán,kb fél óráig látni aztán elmúlik.
Ez csak ősz végétől-tél végéig jellemző.
zsíros és pirosodásra hajlamos bőre van,de csak a hideg miatt
Szóval alapból milyen hámlaszto lenne jó neki,és milyen ezekre a hideg időkre
skinsmart.hu
Rengeteg termék van jó és érthető leírásokkal. Vannak olcsóbb és drágább termékek.
Azért az is fontos lenne, hogy hány éves. Mást ajánlanánk egy 13 évesnek, mást egy 23 évesnek.
De viszont, miért nem ő választhatja ki magának? Ezek szerint sokkal jobban ért hozzá, mint te. Lehet meg is van a kiszemelt terméke.
26 éves
Ő se ért hozzá semennyire, hiába olvas utána, semmivel sem lesz okosabb mindenhol mást írnak,de egyre jobban zavarja a zsíros bőre és,hogy a hidegben kipirosodik neki
#2 megnéztem az oldalt
Elég drága minden, most ha csak egy hámlasztó egy fényvédőt és egy hidratáló,30-40e Ft
Jobban megnéztem ezeket a cuccokat,én is bizonytalan vagyok,mindenhol azt írja zsíros pattanásos miteszeres bőrre ajánlott.
A lányom arca olyan puha és sima,mint a babapopsi csak rohadt zsíros.
Hát még én is elveszek ennyi fajta féle variációk között
Így se lettem okosabb megjobban összezavart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!