Mit vegyek az öcsém és az apukám névnapjára?
Figyelt kérdés
(Egy napon van nekik)
Az öcsém 11 éves, nem szeret olvasni, valami apróságra gondoltam max 2-3000 Ft-ból
Apa nem tudom minek örülne, nem iszik, nem cigizik. Szeret kirakózni (van itthon egy csomó)
2021. jan. 31. 14:43
1/2 anonim válasza:
Van ez a gyémántfestés nevű dolog, nem tudom, ismered-e. Lehet, hogy az lekötné-e apukádat, hátha... Vagy ha nem, akkor ahogy írod, szeret kirakózni. Tök extra puzzle-öket lehet rendelni, ha körülnézel, biztos, hogy megtalálod a megfelelőt. :)
2/2 anonim válasza:
Kirakót lehet csináltatni saját fotóból is. Vagy egy jó könyv apukádnak?
Öcsinek pl. valami pendrive olyan dizájnnal, amit szeret? (autó, Harry Potter, dinoszaurusz, mittudomén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!