Mit vegyek a baratomnak nevnapjara?
Figyelt kérdés
17 éves és gyuros. Gondoltam hogy sutok neki de étrendje miatt nehéz lenne. Lenne valakinek jo ötlete? Ha a sutoset gondolnatok akkor valami jo diétás süti receptet kérhetnek?2019. ápr. 7. 10:50
1/3 anonim válasza:
Milyen ertekben akarsz ajandekozni?
Miota vagytok együtt?
Ő mit adott neked nevnapodra?
Szívesen segítek :)
2/3 A kérdező kommentje:
Kevés ideje lassan 2honapja. Nekem meg nem volt nem volt nevnapom messze van meg. De tole Valentin napra kaptam egy gyonyoru rózsát meg csokit ugyanezt no napra. De nemtudom hogy mit adhatnek neki. Ár meg igazabol az a megfizethető névnapra amugy se szoktak olyan nagy draga ajándékot adni csak valami kis apróság vagy hasonló de abszolút nincs ötletem
2019. ápr. 7. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!