Milyen parfümöt vegyek barátomnak névnapjára?
Figyelt kérdés
Messze él tőlem, de mégis szeretnék neki valamit küldeni. Szerintetek milyen márkájút vegyek ? Melyik a legjobb?2017. aug. 29. 15:23
1/8 anonim válasza:
Mennyit szánsz rá?
Én parfümöt inkább rendelnék neten úgy, hogy az ő címére szállítják ki. Ha te adod fel csomagként, akkor félő, hogy összetörik. Vagy pedig speciális csomagként kell feladni, meg lehet jelölni, hogy törékeny.
Szerintem nagyon jó a Dior Homme. De ez elég drága.
Ha olcsóbb kategóriát nézzük, akkor a Playboy parfümök között vannak elég jók.
2/8 A kérdező kommentje:
max. 10.000 forintra gondoltam
és köszi a választ :)
2017. aug. 29. 15:32
3/8 anonim válasza:
Bruno Banani-t tudsz venni mar 4000 Ft-tol, str8 is eleg jo, mas nem jut hirtelen eszembe 10 000 alatt, meg sajnos ezekbol se tudom pontosan melyek a jok (marmint tobb illat van nyilvan beloluk) ja, meg a 007esbol most vettem noi parfumot ami isteni, nemtudom miert de szerintem ferfibol is szuper lehet (ismeros volt az illat vhonnan) :D a 30ml-s 7000Ft
4/8 anonim válasza:
Az ő címére való rendelés tényleg a legjobb megoldás, de mielőtt megvennéd online, menj el egy dm-be vagy Rossmann-ba, és szagold meg az adott terméket. Fontos, hogy olyat válassz, amiről tudod, hogy neki is tetszeni fog.
5/8 anonim válasza:
Kék police? Én jó áron pár ezerért vettem ezt barátomnak csak a legnagyobb kiadást belőle és isteni az illata, sokáig is eláll :)
6/8 anonim válasza:
Feltétlen ragaszkodsz a parfümhöz?
Nagyon könnyű vele mellélőni, mivel egy parfüm ezer emberen ezerféle illattal reagál. Szóval meg ha tetszik is, akkor sem biztos, hogy a barátodhoz is passzolni fog:/
7/8 anonim válasza:
Calvin Klein Euphoria Intense Men EDT 100ml
9 150 Ft
8/8 anonim válasza:
Playboy Miami <3
50ml
4200ft
Én nagyon imádom az illatát, nekem az a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!