Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Mit vegyek milyen értékben...

Mit vegyek milyen értékben barátnőmnek névnapjára?

Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk két hónapja együtt.
2018. nov. 13. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Te ismered, mit szeret. Én örülnek egy kis, aranyos plüssnek. Vehetsz neki egy karkötőt, ha hord. Valami szép bizsut. Ha virágpárti (én nem szeretem a vágott virágot), akkor egy csokor és bonbon. S van még ezer opció. Vmi nem túl drága, de aranyos ajándékot!
2018. nov. 13. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem kell még nagy ajándék. Egy minőségibb bonbon virággal tökéletes. Én is örülnék a plüssnek, meg az ékszernek is vagy van aki bögremániás és gyűjti őket. Ha szeret teázni, akkor akár vmi teafüvet is beszerezhetsz egy csomaggal. Vagy veszel virágot és elhívod sütizni.
2018. nov. 13. 18:36
 3/4 anonim válasza:
Talán a legjobb ajándék lenne ha elmennétek valahova kettesben. Csak tudod mi érdekli. Romantikus ebéd is legyen benne.
2018. nov. 13. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy szép virágot és vidd el moziba vagy vacsorázni.

Szerintem egy névnapra ettől több nem kell.

2018. nov. 14. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!