A cigányok, akiknek ilyen furcsa neveik mikor ünnepelik a névnapjukat?
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 11:04
21/29 anonim válasza:
Persze, az “olcsó magyarozás” nem rasszizmus, amennyiben a szomszéd Vajdáné átkozza el a májunkat két slukk közben a mésztelepi balkonon. Aki ellenben fehér emberként megjegyzi ezeket, csak az lehet rasszista.
Nagyon unalmas már, hogy csupán a fehérbőrű, keresztény emberek lehetnek rasszisták.
22/29 anonim válasza:
21! Azt kértem támaszd alá, nem azt, hogy össze-vissza beszélj! Látom nem megy!
23/29 anonim válasza:
21-es! Ne haragudj, nem Neked szántam! Igazad van!
24/29 savelog válasza:
Lákátos Brándon Lí-re gondoltál? Nos, nekik minden nap névnap, vagy szabadulónap, vagy ünnepnap. A sorrend változó :)
25/29 anonim válasza:
24-es! Nem anyakönyvezhető sem Brandon, sem Li név.
26/29 anonim válasza:
Gratulálok, kiragadtad a lényeget az illető kommentjéből...
Ráadásul nagyot tévedsz, mivel a Brandon Brendon formában nagyon is anyakönyvezhető. Olyannyira, hogy top 100 név mostanában.
27/29 anonim válasza:
Abszolút. Minden panelproli gyerek a játszón a Brendonra és a Rikárdóra hallgat. Utóbbi is vagy 77. évek óta a fiú nevek rangsorában. Döbbenetes.
28/29 anonim válasza:
27-es! Nem tudom mit értesz panelproli alatt. Ha a cigányokat, akkor igazad van. Fészeklakók. Megjegyezném azonban, hogy panelházban laknak magyarok is, akikre nem jellemző ez a névválasztás. Továbbá családi házban is laknak cigányok, ahogy magyarok is, mint pl. én is.
29/29 anonim válasza:
Minden engedélyezett név névnapja online elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!