Este 10-kor végzek a munkahelyemen. Szerintem hazamegyek, és egyből ágyba bújok aludni. Szilveszter csak annyiban különbözik más napoktól, hogy az év utolsó napja.
2019. dec. 30. 19:13
3/11 anonim válasza:
Nem, én szinte mindig bealszom. És nem is mindig kelek fel éjfélkor.
2019. dec. 30. 19:13
4/11 anonim válasza:
Igazából tényleg csak olyan nap mint a többi, ennek ellenére én infarktust kapnék ha bealudnék, így is a tavalyi is egy sz*r volt. Ideit jóra akarom..
De nyilván én fiatal vagyok még, lehet pár év múlva már másképp fogom látni a dolgokat.
2019. dec. 30. 21:27
5/11 anonim válasza:
Miért lenne furcsa. Én is ledőlök du. 5 körül, hogy éjfélkor fent tudjak lenni. Elénekeljük a Himnuszt, otthon, felállva, utána még egy-két órát nézzük a tv-t, aztán lefekszünk.
2019. dec. 31. 08:48
6/11 anonim válasza:
Időpont ma 08:48
Örülök, hogy rajtunk kivül mások is megtisztelik a magyar himnuszt, hogy állva hallgatják / éneklik.
Én is mindig felállok, bárhol meghallom. Sajnos egyre többször tapasztalom, hogy engem néznek furának, hogy állok a himnuszt alatt.
2019. dec. 31. 16:01
7/11 anonim válasza:
Én is állnék a Himnuszra, de ahhoz két tabletta sem lesz elég.
2019. dec. 31. 16:26
8/11 anonim válasza:
Kerdes hogy ezt hol teszed ? Ha otthon, akkor ok, ha szorakozohelyen, akkor furcsa.
2020. jan. 1. 11:25
9/11 anonim válasza:
Azt próbáld megérteni, hogy nem mindenkinek a Himnusz hallgatása/éneklése jelenti az új év kezdetét. Legyél toleránsabb, és "engedj" mindenkit úgy ünnepelni a nagy pillanatban, ahogy szeretné! Ez ugyanis egy önfeledt, oldott pillanat, ahol nem kötelező a komolyság.
2023. okt. 22. 09:28
10/11 anonim válasza:
8, 9-es hiába önfeledt pillanat, a Himnusz akkor is Himnusz!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!