A cigányok, akiknek ilyen furcsa neveik mikor ünnepelik a névnapjukat?
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 11:04
1/29 anonim válasza:
Ha benne van az vagy valami hasonló a naptárban, akkor aszerint, ha nincs, kineveznek egy napot.
Ehhez nem kell cigánynak lenni, nem is értem, ezt minek kellett a kérdésbe tenni. Egész pár évvel ezelőttig az én nevemnek is csak a férfi verziója volt a naptárban.
2/29 anonim válasza:
Hát ha valakit Britniszpírsz-nek Csaknorisznak, vagy Nintendo-nak hívnak, ahogy az 1. mondja. Biztos kineveznek egy nekik tetsző napot.
3/29 anonim válasza:
"ilyen furcsa neveik"
Milyen az "ilyen"?
Ha nem árulod el, szerinted mi a furcsa név, én nem árulom el, mikor van névnapja!
4/29 anonim válasza:
Minden egyes szabadulóbulikon! :-DDD
5/29 anonim válasza:
Rengeteg 'magyar' is fura nevet választ.
6/29 anonim válasza:
Az se biztos, hogy egyáltalán ünnepelnek névnapot. Ha meg igen, kineveznek egyet maguknak, mondjuk egy hasonló név alapján.
8/29 anonim válasza:
Nintendo XD
A cigányok szeretik a rongyrázást azért választanak általában idegen nevet gyerekeiknek
Meg egyébként is rákötik magukat az olaszoktól kezdve a spanyolokig mindenkire
9/29 anonim válasza:
Nekem eddig a kedvenc nevem az a Radiátor és Ronádóóó!!! Behalás milyen neveket képesek adni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!