Mit készítsek az osztálytársamnak Karácsony?
Figyelt kérdés
Egy Gimibe járok ahol hagyomány az ,hogy egy kalapból kihúzunk egy cetlit a cetlin egy személy neve áll, akinek Karácsonyra KÉSZÍTENI kell valamit! Ezt angyalkázásnak hívjuk :) 3 éve járok a Gimibe,de ezelőtt én mindig fiút húztam ami sokkal könnyebb csinálni valamit,mert azok mindennek örülnek. Most egy lányt húztam ki,akit igazság szerint nem kedvelek. Egy kicsit túl bohókás. És igazából olyan fura. Na de őt húztam ki és hát nem lenne jó,ha nem vinnék neki semmit :/ SEGÍTENÉTEK? kevés időm van!+ még a jegyeim is rosszabbak a kelleténél.2013. nov. 29. 08:39
1/2 anonim válasza:
Lehet csinálni mindenféle karkötőt, persze nem ezekere a gagyi izékre gondolok. Én múltkor egy naptárat csináltam, én se nagyon kedveltem azt a csajt... Ha semmi ötleted sincs menj el egy hobby boltba és ott biztos merítesz valami ihletet.
Remélem tudtam segíteni:14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!