Milyen ajándékot vegyek az osztálytársamnak?
Figyelt kérdés
Ugye lesz karácsonykor ajándékozás.A srác,akit húztam egy picit kocka,szval LOL,WOW..stb.Arra gondoltam,hogy veszek neki fejhallgatót,vagy valami ilyen számítógépes játékot.Szerintetek az jó lenne?2013. nov. 28. 17:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki inkább egy posztert vagy naptárt meg csokit.
Itt találsz jó ajándékokat egy kockának. :)
2/3 Gyémántlány válasza:
Vegyél csokit, gumicukrot, oreo kekszet, bármilyen édességet. Nem kell túlbonyolítani szerintem.
3/3 anonim válasza:
Valami maradandót. Bármikor ránéz emlékezni fog rád.
Tárgy legyen, ne édesség. Bögre a nevével ellátva, valami ajándék plüss /kutya/ maci/ vagy csak karácsonyi bábu.. tele vannak az ajándékboltok. Poszter se rossz ötlet, csak tudni kell milyen posztert szert.
Fejhallgatót..nem jó ötlet /szerintem/ mert lehet , hogy van neki bőven és nem igényel még egyet.. /amúgy mit jelent, hogy "kocka a srác"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!