Milyen ajándékot vegyek a lány osztálytársamnak?
Figyelt kérdés
lány vok...és hát kéne valamien ajándék(szülcsinapra) bármi jöhet csak csoki nem....(allergiás rá)
köszönöm!!
2011. máj. 9. 13:58
1/10 anonim válasza:
Hány éves??? Bizsuk (nyaklánc,karkötő,gyűrű,fülbevaló,,stb.),
2/10 anonim válasza:
ha már kutyák kategória...egy kiskutyát:)
3/10 anonim válasza:
Kutyát ne! Ha már ide írtad. Nem tudhatod, mit szólna hozzá. Mennyire lenne jó gazdája.
5/10 A kérdező kommentje:
14 éves...kutyira allergiás...gondoltam a bizsura de ő nem szereti a bizsukat inkább egy picike arany láncot vesz fel...először v.mi fülcsit szerettem volna neki venni.. de az anyukája mondta h még az ezüstre is allergiás:S
2011. máj. 9. 14:44
6/10 A kérdező kommentje:
de néztem pár (non pici) arany fülcsit de 5 ezernél kezdődnek... szerintem az egy kicsit sok..xD
2011. máj. 9. 14:46
7/10 anonim válasza:
akkor..valamilyen körömlakk..köröm matrica,szájfény,hajgumi,hajpánt,karkötő...
8/10 A kérdező kommentje:
köszii!!!!jó öltet..
2011. máj. 9. 15:49
9/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok! Hajcsat, valami csini póló..Szájfény, rúzs, szempilla spirál stb. (ha már használ ilyeneket!), parfüm, karóra (bizsu helyett!) Kulcstartó, egy Dvd film, kis napló... Ennyi jutott eszembe!
10/10 A kérdező kommentje:
kapott 1 telcsitokot,amin rajta van a neve...és egy tök jó tunikát!!köszikehh a segítséget!
2011. máj. 10. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!