Mit adjak az osztálytársamnak?
Én is dagit húztam. Nem buta, de nem is annyira okos. Csinálok majd neki házi csokit, és kis tégelyekbe öntöm (pontosan 10-db-ba). Vettem neki egy szép karácsonyi dobozt, és azt fogom csinálni, hogy a dobozba egy sorban elrendezem a csokikat, az egyik végén lévő csokit megjelölöm egy 1-essel. Aztán a dobozba rakok egy levelet, és abban egy kissé logikai versbe foglalva megírom neki, hogy a csokik közül melyik ehető, és melyik nem. (Ha kíváncsi vagy a versemre (aminek még az utolsó 2-3 sora hiányzik) írt privátot.) Egyébként minden csoki ehető lesz, leszámítva az egyiket (ha írsz ezt is megmondom), ami ugyan ehető lesz, viszont nagyon apróra őrölt chilit keverek bele. A verset igyekeztem úgy összerakni, hogy az elején is legyen egy kis kételye a chlilissel kapcsolatban (persze azt nem tudja, melyik a chilis), és a végén se legyen benne biztos. Csak remélni tudom, hogy tudja a matematika fogalmait, mert ha nem... Ja és még az is szép lesz, ha hajtja a kíváncsiság, hogy az egyik miért "nem" ehető, és megkóstolja...
Sok sikert!
Egyébként az elsőnek köszönöm, ez egy nagyon jó ötlet! :)
(Az illető fiú, a második válaszra ment, csak kitörölték...)
Hát én hógömböt vagy karkötőt vennék, mivel én azt kapnám szívesen :P:P:P
Amúgy meg attól függ, hogy fiú-e vagy lány, hány éves, milyen dolgok érdeklik. Én midnenféleképpen olyan ajándékot adnék, amivel nem utalok arra, hogy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!