Mit vegyek 25 éves barátnőmnek télapóra?
sziasztok. ajándékot kell vennem neki mert ő már újított nekem vmit. segítsetek kérlek!
vmi kis aranyos kellene. nagyon érzelmes lány. nekem annyira nem stílusom ez a nyáladzás. ajándékot se vennék télapóra... de hát nőőőőő :D
Télapóóóraaa: Hát ez édes....
egy mézes csuprot vegyél! Az is olyan édiiii
Szia. Én is 25 éves vagyok, ez olyan, hogy kapsz ha akarsz, ha nem, ha valaki venni akar :) Én nem is gondoltam rá, de már kaptam anyóstól, (akkor találkoztunk) pár mandarin volt benne (most nagyon kívánom...), szerintem a férjemtől nem is fogok kapni, de lehet hogy meglep, általában a kedvenc édességem veszi. Én is ezt teszem majd, csak egy csoki, de hát jó meglepni a másikat. Nagy csomagot inkább a kislányuknak adunk.
Nem kortól függ, szerintem ez kedvesség, akár pasi, akár csaj (asszony, férj, nagypapa) az illető, akkor is elmosolyodik.
Jézusom, hát mit kll ezen túlspilázni?
A télapó csokit hoz. A Jézuska hoz ajándékot :)
Ki találta ki ezt a marhaságot hogy már "télapóra" is b@sszuk a pénzt?
Tudod milyen csokit/csokikat szeret?
Hát azt.
Az én párom 22 éves férfi létére még adventi kalendáriumot is kap, mert szar szülei voltak és tudom hogy ez neki mindig kimaradt.
4-es voltam.
Ezen felül kap még virgácsot, de nem azért mert rossz fiú volt ;)
jajj ez nagyon ari ötlet ! :)
meg vegyél hozzá csokikákat mogyorót meg mandarint:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!