Kezdőoldal » Ünnepek » Mikulás » Mit vegyek 25 éves barátnőmnek...

Mit vegyek 25 éves barátnőmnek télapóra?

Figyelt kérdés

sziasztok. ajándékot kell vennem neki mert ő már újított nekem vmit. segítsetek kérlek!

vmi kis aranyos kellene. nagyon érzelmes lány. nekem annyira nem stílusom ez a nyáladzás. ajándékot se vennék télapóra... de hát nőőőőő :D

2012. dec. 4. 17:32
 1/8 anonim válasza:
0%

Télapóóóraaa: Hát ez édes....

egy mézes csuprot vegyél! Az is olyan édiiii

2012. dec. 4. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is 25 éves vagyok, ez olyan, hogy kapsz ha akarsz, ha nem, ha valaki venni akar :) Én nem is gondoltam rá, de már kaptam anyóstól, (akkor találkoztunk) pár mandarin volt benne (most nagyon kívánom...), szerintem a férjemtől nem is fogok kapni, de lehet hogy meglep, általában a kedvenc édességem veszi. Én is ezt teszem majd, csak egy csoki, de hát jó meglepni a másikat. Nagy csomagot inkább a kislányuknak adunk.

Nem kortól függ, szerintem ez kedvesség, akár pasi, akár csaj (asszony, férj, nagypapa) az illető, akkor is elmosolyodik.

2012. dec. 4. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Raffaello és egy szál vörös rózsa.
2012. dec. 4. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Jézusom, hát mit kll ezen túlspilázni?

A télapó csokit hoz. A Jézuska hoz ajándékot :)

Ki találta ki ezt a marhaságot hogy már "télapóra" is b@sszuk a pénzt?

Tudod milyen csokit/csokikat szeret?

Hát azt.

Az én párom 22 éves férfi létére még adventi kalendáriumot is kap, mert szar szülei voltak és tudom hogy ez neki mindig kimaradt.

2012. dec. 4. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es voltam.

Ezen felül kap még virgácsot, de nem azért mert rossz fiú volt ;)

2012. dec. 4. 17:55
 6/8 A kérdező kommentje:
nemrég óta vagyunk együtt. még nincs közös képünk. most villant be, hogy mi lenne ha vennék valami szép képkeretet? aztán csinálnánk bele vmi mikulásos közös képet. ez elég személyes. szerintetek???
2012. dec. 4. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes!
2012. dec. 4. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:

jajj ez nagyon ari ötlet ! :)

meg vegyél hozzá csokikákat mogyorót meg mandarint:D

2012. dec. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!