1/14 anonim válasza:
Nekem soha nem mondta senki a családban, hogy létezik. Pedig nem materialista szemléletű szüleim voltak.
2/14 anonim válasza:
Elég kicsiként, kort nem tudok, ovis voltam.
3/14 anonim válasza:
Nincs olyan emlékem, hogy hittem volna benne valaha is. Pedig nyilván nem újszülöttként jöttem rá az igazságra, és a családban szokás ilyesmikkel hülyíteni a gyerekeket.
Öcsém például egy évvel fiatalabb nálam, amikor 4 éves voltam, akkor már bőven hülyítettem én is őt ezzel. Emlékszem, hogy anyáméknál volt céges Mikulás, és öcsém csak úgy mert odamenni hozzá, hogy végig kapaszkodott a kezembe, én meg még mondtam is neki, hogy a Mikulás pontosan tudja, hogy mennyire rosszak voltunk egész évben, de én megvédem őt.
7/14 anonim válasza:
Nekem még eddig senki nem mondta! 😲
35F
8/14 anonim válasza:
7 évesen, elsős koromban még elhittem, jött hozzánk az osztályba, krampusz is volt vele, be voltam tojva, hogy mindent tud, de jó gyereknek lettem minősítve. Következő évben már tudtam, hogy csak mese.
9/14 anonim válasza:
Úgy vagyok ezzel mint a 3-as, szerintem sosem hittem el
10/14 Metionin válasza:
Sosem hittem benne de nem is próbálták otthon elhitetni.Nálunk nem volt Mikulás, se Jézuska, se nyuszi se fogtündér, úgyhogy én oviban találkoztam ezekkel csak és meglepődtem, hogy a többi gyerek a nagy részükben hisz. Az oviban próbáltak beetetni de hamar feladták, csak annyit kértek, hogy lehetőleg ne nyilvánítsam ki hangosan, hogy a szomszédos katonaságtól jön át egy bácsi beöltözve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!