Ti mikor jöttetek rá, hogy nincs Mikulas/Jézuska?
Figyelt kérdés
2019. dec. 4. 10:53
11/19 anonim válasza:
Általános iskola alsóban átmentem az egyik barátnőmhöz, és elmondta nekem, hogy nem létezik a Mikulás/Jézuska. Nem sokkal később felébredtem, amikor anyukám rakta be az ajándékot.
13/19 Alain Delon válasza:
És sosem vettem komolyan ezeket. Csak játéknak fogtam fel.
14/19 nizijozsef válasza:
Nekem a tesóm mondta meg amikor 4 éves voltam ő meg 8 hogy nincs is mikulás. apáék veszik meg az ajándékokat
15/19 anonim válasza:
Én elsős voltam. Éppen hittan órán ültem. (Tudni kell hogy nekem dec. 6-án van a szülinapom és ezt kiskoromban nagyon jónak tartottam) szóval órán ültünk. A hittan tanár egy pap volt , valahogy szóba kerültek a szülinapok és (mivel elsős voltam) lelkesen mondtam hogy nekem akkor van a szülinapom amikor jön a mikulás. Erre a tanár szigorúan közölte hogy ,,A mikulás nem létezik, csak Szent Péter van" ... és igen , elmondta, nem igazán örültem neki. Amikor aznap otthon voltam , oda mentem anyukámhoz és elmondtam hogy tudom. Anyukám nagyon ideges volt mert hogy amúgy még 2-3 évig még tarthatott volna a varázs, de nem. Annak a tanárnak muSZÁJ VOLT ELMONDANIAA!! Persze így utólag már olyan mindegy de azért még pár évig hittem volna benne akkor :(
17/19 anonim válasza:
5 véletlenül fennmaradtam ejjszaka
18/19 anonim válasza:
10 éves koromig hittem benne. Mivel már nem voltam olyan pici, nem is emlékszem a konkrét eseményre, hogy mikor "világosodtam" meg. Egyszerúen kinőttem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!