Ti hogy jöttetek rá, hogy nincs Mikulás/Jézuska/Nyuszi?
Nekem sosem mondták Anyuék, hogy van ezek közül bármelyik is, de a Mamáék, és a barátaim tényként kezelték, hogy az ajándékom a Mikulás hozta. Amikor gyanút fogtam az oviban, hogy nincs Mikulás (óvónéni öltözött be Mikulásnak..kicsit illúzióromboló volt..), Anyuék elmesélték, hogy ez egy legenda, de úgy szervezték a dolgokat három szomszédunk bevonásával, hogy ne tudjam megmagyarázni, honnan került a folyosónkra az ajándék:D Akkor egy fél évig újra hittem:D
Ti hogyan jöttetek rá? Úgy olvasnék aranyos sztorikat erről:)
1: kegyetlen az élet:D
2: szegény Apukád:) felérhetett neki egy kisebb infarktussal:D
hát én magamtól jöttem rá ovis koromban
először is ugye azt magyarázták, hogy a télapó a kéményen jön a házba. nos nincs kályhánk, szóval, sehol sem találtam a kémény nyílását.
erre még rájött a Jézuska sztori(akiről mindig azt hittem, hogy nő) róla azt mondták, hogy az ablakon jön be. megkérdeztem, hogy "a csukott ablakon?"
erre a válasz az volt, hogy apró réseken kúszik be.
itt már éreztem, hogy nem stimmel valami...
:))))
6: ez de aranyos:)
húsvétra nálunk soha nem volt szokás ajándékozni.
nekem egyszerűen nagy élmény volt anyukámmal tojást festeni és várni a locsolókat.
a Mikulásra meg a Jézuskára magamtól jöttem rá, egyszerűen kilogikáztam... kissé nagyon átlátszó volt, hogy MINDIG akkor jött a Mikulás/Jézuska, mikor apámmal szánkózni voltam, vagy kutyát sétáltatni, vagy fürödni, vagy akármi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!