Ti hogy jöttetek rá, hogy nincs Mikulás/Jézuska/Nyuszi?
Nekem sosem mondták Anyuék, hogy van ezek közül bármelyik is, de a Mamáék, és a barátaim tényként kezelték, hogy az ajándékom a Mikulás hozta. Amikor gyanút fogtam az oviban, hogy nincs Mikulás (óvónéni öltözött be Mikulásnak..kicsit illúzióromboló volt..), Anyuék elmesélték, hogy ez egy legenda, de úgy szervezték a dolgokat három szomszédunk bevonásával, hogy ne tudjam megmagyarázni, honnan került a folyosónkra az ajándék:D Akkor egy fél évig újra hittem:D
Ti hogyan jöttetek rá? Úgy olvasnék aranyos sztorikat erről:)
ma 18:58!
Rendben, de nem hiszem, hogy sikerülni fog:(
Igazából nem sok rémlik belőle, de az iskolában már beszéltünk erről alsósként a többiekkel, aztán valahogy tény lett, hogy nincs.
22/L
Nekem nyuszi nem létezett még!
A Mikulást és a jézuskát viszont mindig vártam, állandóan leskelődtem és mindig mondtam anyának ejj még mindig nem jött a jézuska vagy a mikulás 3-4 alkalommal megnéztem aztán már ott teremt az ajándék vagy a csomag.Viszont a mikulást első osztályban árulta el a kedves osztályfőnökünk, a jézuskát meg anyáék mondták el hogy nincs. De azért szerintem aranyos dolog ez... :) és nagyon sok aranyos dolgot olvastam a kérdés alatt :)
Pontosítsak:Mikulas VOLT!
Jézus létezik!
Nyuszi nincs!
Egyszerűen rajöttem marnemtudom hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!