Ti mikor jöttetek rá, hogy nincs Mikulas/Jézuska?
Huu, nálam ez a folyamat elég fura volt😅
Konkrétan, hogy hány éves lehettem, nem tudom megmondani, de az egyik Karácsonyon elkezdtem gyanakodni és megfogadtam hogy a jövő évin leleplezem valahogy :)
Így is lett, eljött jövő Karácsony, este beállítottam a szekrény polcára egy kamerát, a fa felé fordítottam és bekapcsoltam rajta a rögzítőt😄😄😄
Gyönyörűen elkaptam a Jézuskánkat, konkrétan fateromat amint majd megszakad a sok ajándékcsomag alatt😂
Egyébként a Mikulásban tovább hittem, de konkrétan azt se tudom megmondani hány éves lehettem 😅
Egyébként lehet nem volt valami jó ötlet ez a kérdés, mivel kisgyerekek is figyelhetik akik még hisznek benne és ha rátalálnak, tönkre megy a gyermekkoruk...
Oké, hogy az oldalon 16 év a korhatár, de nem nehéz kijátszani, ráadásul ha már csak a keresőbe beírnak annyit, hogy "Mikulás" ki is dobja nekik a kérdést...
De bízzunk benne, hogy nem nézik😬
#6 Egyébként teljesen egyetértek veled...
Nagyon szép az, hogy a gyermekek ilyenkor olyan boldogok, főleg ennek a varázsa miatt, de ha belegondolunk, hogy az egész egy hazugság és milyen csúnyán át vannak vágva akkor annyira mégsem szép...
Az én gyerekeim is biztos úgy lesznek nevelve hogy December 6. Illetve december 24. a családról, a törődésről és az odafigyelésről szól és ezért meglepjük egymást valamivel😀
#8 Ráadásul milyen rémisztően hangzik...
Egy piros kabátos, piros sapkás dagadék aki éjszaka betör a házba...
A rablók/gyilkosok szoktak bejárkálni éjjel a házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!