Szerintetek nevetségesen keveset kerestem szenteste?
Mindenféle marslakó földönkívüli szellemi önkielégítő hülye válaszolótárssal szemben, akiknek fingjuk sincs a mai aktuális dolgokról, annyit kérdeznék, hogy miben állapodtatok meg?
20e Ft 12 órára nem rossz, 2x12-re szar.
Igen, kevés. Én 1 estét vállaltam be tavaly szilveszterkor, karszalagos voltam. Este 9-től hajnal 4-ig, és kaptam azt hiszem 10 vagy 15 ezret, már nem emlékszem pontosan. Ha nem ez, akkor otthon lesem a plafont, szóval nem bántam meg, bár jobb lett volna ha nem nyomul rám a végén egy csaj aki majdnem hazáig követet, elég para azt hittem rendőrt hívok olyan ijesztő piros feje volt, ja ott tartottam hogy a helyedben szembe röhögtem volna a főnököt, és legközelebb előre beszéld le a béreket, szerintem nem lett volna még a napi 20 ezer sem olyan sok, szóval igen, elég trágyán kaptál..
Isten nem bottal ver:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!