Ti mennyit költöttetek idén (2-3) főre karácsonyi bevásárlásra?
Ételt nem szoktam ajándékba adni.
Nem értem a kérdést!
#1 :D
Nem ajándékba,hanem ha nálatok van a vacsora pl.meg a 24 25 26.-i napokon.mennyit költöttetek bevásárlásra.Azért kérdezem,mert én ma csináltam a nagy bevásárlást,és dobtam 1 hátast,hogy mennyit költöttem.Csak kíváncsi vagyok,hogy más mennyit költött viszonyítás képpen
100
3 fő, és a két ünnep köztre + szilveszterre és Újévre is megvan minden
25 ezret 3 főre. Egy átlagos nagybevásárlás volt tusfürdővel, wc papírral... együtt.
Nincs benne alkohol, mert nem vagyunk nagy ivók, + én eleve nem ihatok terhesen és a 3 éves se fogyaszt.
Én tegnap vásároltam, 35e forintot fizettem. Ez csak étel és ital. De nem 2-3 főre, hanem jóval többre, mert vendégeim is lesznek :)
(A töltött káposzta már kész van, az kb. 3e forintból)
Összesen 40e alatt maradtam.
15 ezer ft kb.
24, 25 nem főztem, 26 tárkonyos raguleves lesz kolbásszal töltött karajjal és a maradék süti, 27 sógoromnál eszünk, 28 majd főzök szerintem borsófőzit v krumplifőzit v lencsefőzit meglátom, 29 nem itthon eszünk, 30-ára sütünk rántott pulykamellet salikkal és 31-én nagyim főz.
Italt, tusfürdőket, ruhákat, egyebet kaptunk ajándékba így még talán spórolunk is egy 20-t a hónapban😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!