Mit vegyek a gyerekeknek?
Én idén ezt a problémát egy karácsonyi édességes csomaggal küszöbölöm ki :D
Vettem kb 15-20 cm-es kis karácsonyi zacskót, amibe összeválogattam édességeket.
Lehet kapni csokikat és cukrokat nagy tételbe összecsomagolva, de a márkás csokiknál is (pl Milka) van olyan dobozos édesség, amibe apró pici csomagolt csokik vannak.
Ezekből vettem párat, és mindenki kapott mindenből a csomagjába egy kis marékkal, otthoni szaloncukor stb.
A csomagot piros szalaggal átkötöttem és egy pici kis karácsonyi kitűzőt/csipeszt raktam rá.
Szerintem ennyi gyerek mellett tökéletes megoldás lehet: édességet mindenki szereti, te pedig olcsón megúszod:)
Nálunk a fiaim tetkó mániások 😁 kb 100 ft egy ív, ez klassz ajándék. A csajoknak kis csat, hajgumi. De lehet családonkent pl egy memóriakártya ( eurós boltban 250 ft/db). Aztán ugyanígy eurós bolt, vagy tesco...350 ft kis foglalkoztató füzetek. 2 éves kortól van már. Ez 10 gyerekre 3500 ft. Az nem sok. És akkor erre emlékszik, hogy tőled kapták.
Ezek apróságok, de maradandók. En nem vagyok a csoki + édesség híve, na nem azert mert el vannak tiltva tőle a gyerekek, hanem a nagy szaloncukor forgatagban meg a karácsonyi süti hegyek közt pont nem hiányzik meg az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!