Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a gyerekeknek?

Mit vegyek a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
van 14 gyerek akiknek szeretnék adni valamit karácsonyra, de nem tudom mit vegyek ami nem is drága és mindenkinek mosolyt csal az arcára.. Bár nem beszélek mindegyik rokonnal minden nap, de ha az egyik gyerekének veszek akkor már a többinek is kell nem? 8 lány közülük 6 fiu mind 10 éven aluli.

2018. dec. 14. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én idén ezt a problémát egy karácsonyi édességes csomaggal küszöbölöm ki :D

Vettem kb 15-20 cm-es kis karácsonyi zacskót, amibe összeválogattam édességeket.

Lehet kapni csokikat és cukrokat nagy tételbe összecsomagolva, de a márkás csokiknál is (pl Milka) van olyan dobozos édesség, amibe apró pici csomagolt csokik vannak.

Ezekből vettem párat, és mindenki kapott mindenből a csomagjába egy kis marékkal, otthoni szaloncukor stb.

A csomagot piros szalaggal átkötöttem és egy pici kis karácsonyi kitűzőt/csipeszt raktam rá.

Szerintem ennyi gyerek mellett tökéletes megoldás lehet: édességet mindenki szereti, te pedig olcsón megúszod:)

2018. dec. 14. 10:20
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, azt hiszem ez lessz a legjobb. Játékra gondoltam de az több tizezer lett volna és az édességet minden gyerek szereti, mégegyszer köszönöm és Boldog karácsonyt
2018. dec. 15. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az édesség az egyik legjobb lehetőség.De esetleg vehetnél családonként egy kicsit nagyobb játékot,amivel mindegyik gyerek tud játszani.Valami társast vagy lányoknak olyat amibe több kisebb baba vagy akármi van.Meg lányoknak vehetsz hajgumikat,csatokat.Ezek sem olyan drágák,de biztos örülnének neki.Vagy esetleg nekik való ékszerkészítő készletet.
2018. dec. 15. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a fiaim tetkó mániások 😁 kb 100 ft egy ív, ez klassz ajándék. A csajoknak kis csat, hajgumi. De lehet családonkent pl egy memóriakártya ( eurós boltban 250 ft/db). Aztán ugyanígy eurós bolt, vagy tesco...350 ft kis foglalkoztató füzetek. 2 éves kortól van már. Ez 10 gyerekre 3500 ft. Az nem sok. És akkor erre emlékszik, hogy tőled kapták.

Ezek apróságok, de maradandók. En nem vagyok a csoki + édesség híve, na nem azert mert el vannak tiltva tőle a gyerekek, hanem a nagy szaloncukor forgatagban meg a karácsonyi süti hegyek közt pont nem hiányzik meg az is.

2018. dec. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!