Talalkozasok alkalmaval mit vegyek a baratnomnek es a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Nem a penzrol van szo, otletem nincs. Pedig kreativ vagyok.
Van 3 gyerek. Egy masodikos egy felso ovis 5-6 es egy 3 eves. Mind fiu. Mit talaljak ki mindig?? Nekem nincs gyerekem. 0 26 en 23. Lany baratno en is lany vagyok.
Vettem mar mindent de nincs otletem. Sulikezdesre most segitettem a nagynak. Jatekojat tudok venni. Ruhat nem tudok mert fogalmam sincs a meretrol.
2016. szept. 22. 21:58
1/7 A kérdező kommentje:
Oktober kozepen talalkozukk legkozelebb.
2016. szept. 22. 21:59
2/7 anonim válasza:
A szüleiktől kérdezd, ők ismerik a legjobban a gyerekeiket és azt is tudják általában, hogy mi van már nekik.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a szuleit. Az anykajaval nincs is joban.
Alapbol mit lehet venni kicsi gyerekeknek?
2016. szept. 22. 23:42
4/7 anonim válasza:
Nem kell minden alkalommal játékot meg nagyobb dolgokat venni. Az elég szülinapra, karácsonyra. Átlagos alkalmi találkozáskor szerintem elég, ha viszel gyümölcslevet, gyümölcsöt vagy édességet, joghurtot. Mégis vigyél valamit.
5/7 anonim válasza:
Nem ismered a gyerekek szüleit? Bocs, én úgy értettem, hogy a barátnőd gyerekeiről van szó.
6/7 A kérdező kommentje:
Jah azt hittem a bafatnom szuleit kerdezzem. Hiaba. Ugyis azt mondja hogy semmit..
2016. szept. 23. 11:49
7/7 anonim válasza:
Apróságot. Csokit, édességet, valami kreatív hobbi cuccot, az idősebbnek parfümöt, mit tudom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!