Megmondhatom a baratnomnek, hogy nincs kedvem nala aludni?
Figyelt kérdés
Szilveszterre hivott at, de nekem nincs kedvem egy egesz ejszakat ott tolteni. Inkabb egyedul lennek itthon. Nincs semmi bajom vele, de nekem eleg szokott lenni, ha 1-2 oraa osszefutunk kicsit beszelgetni. Nem szivesen kamuznek valamit, mert en sem szeretem, ha hulyere vesznek, szoval szerintetek jol megsertodne? 22/L2015. dec. 29. 18:21
1/3 anonim válasza:
Ha ő igaz barátot lát benned, akkor biztos hogy nagyon rosszul fog esni neki.
2/3 anonim válasza:
Mondd akkor csak azt, hogy te most otthon szeretnéd tölteni a szilvesztert.
3/3 anonim válasza:
nem ismerem a barátnődet, ugyhogy nem tudom, hogy megsértodne-e. de ne hazudj, mert azzal csak rosszabb lesz, mondjuk mondd el az igazat. azt, hogy nincs kedved most ott aluiudni, de szerintem te annyit megtehetsz, hogy egy kicsit lemészz nála, de utána meg mész haza aludni, vbagy otthon egyedül lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!