Szerintetek szemétség lenne?
Figyelt kérdés
Tesómat (10éves) megakarom viccelni. Megvettem neki azt az ajándékot, amire vágyik. Viszont először poénból adni akarok neki egy dobozba pár darab narancsot,egy csomag zsebkendőt,meg egy ősrégi telefont, ami régen anyámé volt. Utána persze megkapná a rendes ajándékát. Szerintetek szemétség lenne ez a szivatás? Ha igen,akkor inkább nem csinálom.L2018. dec. 13. 17:16
1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha rossz kategória....
2018. dec. 13. 17:16
2/14 anonim válasza:
Szerintem poén, csináld nyugodtan.
3/14 anonim válasza:
Nem szemétség, szerintem belefér simán :)
4/14 anonim válasza:
A karácsonynak nem erről kellene szólnia. Ha érti a viccet, szülinapra mehet egy ilyen, de ne karácsonyra.
5/14 anonim válasza:
Testvérek közt Karácsonykor is belefér szerintem.
6/14 anonim válasza:
Én nem csinálnám. Osztálytárssal, haverral (felnőttkorban munkatárssal) elmegy, de családtaggal (nekem) nem.
7/14 anonim válasza:
Nem kifejezetten szemétség, gondolom, utána rögtön megkapná az ajándékát, de pl. nekem ez kicsit sem vicces, nem élvezném. Őt te ismered...
8/14 anonim válasza:
Bocsánat, de ebben melyik lenne a vicces rész?
9/14 anonim válasza:
nyugodtan! Az én bátyám egyszer a nővérem szülinapjára vibrátort vett neki hogy megszívassa és az egész család körbeállta mikor kinyitotta. Ez ennél meg ugye durvább.
10/14 anonim válasza:
Hát, felnőtt emberrel, főleg baráttal, haverral, simán jó poén az ilyesmi, de egy 10 éves gyerek szerintem még elsírja magát és utána kevésbé fog örülni az igazi ajándéknak is. Viccesnek éppen vicces, de elég durva vicc, kisgyerekkel azért még nem játszanám be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!