Ha a 6 hetes kontrollon adom oda a hálapénzt, az szemétség?
Sziasztok!
Fogadott orvosnál szültem, hétfőn jöhettem haza, de nagyon nagy volt aznap az aggodalom a pici körül, és én meg azt sem tudtam hogy hol vagyok, így a varratszedés után csak elköszöntem és kisétáltam..itthon esett le mikor lenyugodtak a kedélyek hogy az orvosnak meg nem adtam oda a pénzt, pedig biztos várta..
Az lenne a kérdésem, hogy várjak a 6 hetes kontrollig vagy esetleg amikor ügyel, akkor menjek be hozzá és akkor adjam neki oda?
Köszönöm!
Hétfőn születtek az ikrek, úgy volt még pénteken is, hogy hétfőn mehetünk haza, de olyan ügyesen ettek és gyarapodtak, hogy szombaton hirtelen hazaengedtek minket. A hathetes kontrollon (magánban) adtam a dokinak, amit szántunk. De láttam már olyat is a várójában, hogy az újdonsült apuka a magánrendelésre jött be "megköszönni" a munkáját. De a hat hetes kontrollon teljesen rendben van, mi sem úgy terveztük, de nem éreztem magam rosszul miatta.
Van elég teendő egy (pláne kettő...😁) újszülöttel, hidd el, meglesz valamiből a doktor úr zsíros kenyere, míg odaérsz a borítékkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!