A 6 hetes kontrollon nem vizsgált meg a doki UHval csak kézzel, arra vagyok kíváncsi más is járt-e így?
Figyelt kérdés
Csupán a kíváncsiság vezérel, mert eddig úgy tudtam, hogy ilyenkor mindenkeppen UHval is megnezik az embert.2015. dec. 7. 22:10
1/18 anonim válasza:
Elég furcsa, mert jellemzően pont kézzel nem szoktak vizsgálni ilyenkor, hasi ultrahangot csinálni viszont igen, mert a betöltött 6. héten már nem csak a petezsák, de egy kb. 5 mm-es embrió is látszik, és ha minden jól megy, már van szívhang is.
2/18 anonim válasza:
engem us csak kezzel vizsgalt (nem sztk)
3/18 anonim válasza:
1: szules utani kontrollra gondolt....ugye kerdezo? :)
4/18 A kérdező kommentje:
Igen, igen, októberben szültem :)
2015. dec. 7. 22:17
7/18 A kérdező kommentje:
Én kérek bocsánatot, egyértelműbb is lehettem volna :D. Várom a válaszokat továbbra is!
2015. dec. 7. 22:20
8/18 anonim válasza:
Én pont ma voltam, és nekem csinált uh-ot. Mondta is,hogy lát egy szép nagy petét, ami ma vagy holnap megreped! :) Szóval nekünk már védekezni kell.
9/18 anonim válasza:
Engem is csak kézzel, plusz megnyomkodta a hasam; császárral szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!