Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 6 hetes kontrollon nem...

A 6 hetes kontrollon nem vizsgált meg a doki UHval csak kézzel, arra vagyok kíváncsi más is járt-e így?

Figyelt kérdés
Csupán a kíváncsiság vezérel, mert eddig úgy tudtam, hogy ilyenkor mindenkeppen UHval is megnezik az embert.

2015. dec. 7. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Engem is csak kézzel vizsgált meg, és ismeretségi körben sem említette senki, hogy UH-t csináltak volna neki a 6 hetes kontrollon..
2015. dec. 8. 08:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Csak kézzel vizsgált, szerintem ilyenkor nem csinálnak ultrahangot.
2015. dec. 8. 08:49
 13/18 anonim ***** válasza:

2007-ben csak kézzel vizsgált.

(de gondolom, akkor még nem volt annyira elterjedt az UH sem)

2015. dec. 8. 10:50
 14/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
A sima szülésre nem emlékszem, ott 2010. elején voltam kontrollon, de ikres császár után megvizsgált UH-val is. Gondolom, hogy rendesen visszaállt-e a méh, elég nehezen húzódott össze, a kórházban kétszer is kaptam oxitocint. Meg mondjuk volt egy hüvelyfali cisztám is, gondolom, azt is csekkolta. Első, nem csak te kajáltad be, először én is azt hittem, hogy koraterhes vizsgálatról van szó, hiába van a szülés kategóriában a kérdés :)
2015. dec. 8. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
2007-ben nem volt annyira elterjedt az UH? Ezen jót nevettem :D
2015. dec. 8. 16:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt uh.
2015. dec. 8. 18:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt akkor UH, de az orvosom terhesen is csak 1x ultrahangozott meg.
2015. dec. 8. 21:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenkor ritkán uh-nak, ha van panasz akkor biztos megnéznek!

Engem egyik szülés (mindkettő császár volt), utáni kontrollon sem néztek meg uh-val!

2015. dec. 10. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!