“Támogatói/Jótékonysági” ajándék ötlet?
Olyan termékeket keresek amelyek megvásárlásából befolyt pénzt valamilyen alapítvány kapja.
Amit eddig láttam , egy sportáruházban madármentő e.-i Madaras kitűzők, meg egy ruhaboltban plüss Alpakát amely ára Vmelyik gyermekalapítványnak megy .
Szóval ilyesmit keresek, ha esetleg láttál ilyet mostanában, kérlek oszd meg velem :) (kb.5000-alatt)
Úgy látom nem érted. Ezeket ajándèkba szánom a barátaimnak, mert értelmetlennek látom még egy tábla csokit venni (főleg karácsony idején mikor az emberek tele vannak otthon ilyesmivel)
Valami kis apróságot szeretnék venni nekik, amit ha 20bol 1 ember nem is tud értékelni (pont úgy mondjuk mint a csoki, 20bol 1 biztosan nem szereti azt amit kap), , a pénz legalább jó célra ment
Minden évben Unicef képeslapokat küldök a barátaimnak, de ugyanitt ajándékok is vannak.
Persze hogy nem értem, mivel nem írtad.....
Én személy szerint nem tuddék mit kezdeni ilyen hülyeséggel. Inkább akkor ne kapnék semmit.
ha úgyis sak kötekedsz, minek vagy egyáltalán itt?
ha még mindig aktuális, a Pirex hálózatában vannak unicefes cuccok asszem, de ha írsz egy várost is, lehet hogy helyiek tudnak jobban segíteni, pl. szegeden tudok ilyen dolgokat, ha érdekel.
nem tudom karácsonyra még postáznak-e, de mi az Igazgyöngy-Szuno boltjából rendeltünk dolgokat, ha valami, akkor az az összeg megy jó helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!