Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » “Támogatói/Jótékonysági”...

“Támogatói/Jótékonysági” ajándék ötlet?

Figyelt kérdés

Olyan termékeket keresek amelyek megvásárlásából befolyt pénzt valamilyen alapítvány kapja.

Amit eddig láttam , egy sportáruházban madármentő e.-i Madaras kitűzők, meg egy ruhaboltban plüss Alpakát amely ára Vmelyik gyermekalapítványnak megy .

Szóval ilyesmit keresek, ha esetleg láttál ilyet mostanában, kérlek oszd meg velem :) (kb.5000-alatt)

2018. dec. 5. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Inkább keresnék egy szervezetet vagy kórházat, akármit és utalnék pénzt. Franc venne plüss alpakát meg madaras kitűzőt.
2018. dec. 6. 12:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Úgy látom nem érted. Ezeket ajándèkba szánom a barátaimnak, mert értelmetlennek látom még egy tábla csokit venni (főleg karácsony idején mikor az emberek tele vannak otthon ilyesmivel)

Valami kis apróságot szeretnék venni nekik, amit ha 20bol 1 ember nem is tud értékelni (pont úgy mondjuk mint a csoki, 20bol 1 biztosan nem szereti azt amit kap), , a pénz legalább jó célra ment

2018. dec. 6. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Minden évben Unicef képeslapokat küldök a barátaimnak, de ugyanitt ajándékok is vannak.

2018. dec. 6. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Persze hogy nem értem, mivel nem írtad.....

Én személy szerint nem tuddék mit kezdeni ilyen hülyeséggel. Inkább akkor ne kapnék semmit.

2018. dec. 7. 08:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Kész szerencse, hogy nem neked lesz 😉
2018. dec. 7. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:

ha úgyis sak kötekedsz, minek vagy egyáltalán itt?

ha még mindig aktuális, a Pirex hálózatában vannak unicefes cuccok asszem, de ha írsz egy várost is, lehet hogy helyiek tudnak jobban segíteni, pl. szegeden tudok ilyen dolgokat, ha érdekel.

nem tudom karácsonyra még postáznak-e, de mi az Igazgyöngy-Szuno boltjából rendeltünk dolgokat, ha valami, akkor az az összeg megy jó helyre.

2018. dec. 9. 14:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ
2018. dec. 9. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Hát nagy szerencse az biztos :D
2018. dec. 10. 08:26
 9/9 anonim válasza:
Kár, hogy későn olvastam :( Én csináltam adománygyűjtő ékszereket.
2018. dec. 12. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!